Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γερμανοί και Τούρκοι από κοινού «στοχεύουν» την Λέσβο


Γερμανική ΜΚΟ και τουρκική DIYANET δεν είναι καλός συνδυασμός

Η γερμανική ΜΚΟ AWO- Saarland που χρηματοδοτείται από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (BMZ), σε συνεργασία με το DITIB (χρηματοδοτεί 900 τζαμιά στη Γερμανία), παράρτημα της διαβόητης τουρκικής DIYANET (Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων), διοργάνωσαν στη Γερμανία από κοινού εκστρατεία για να συγκεντρώσουν ανθρωπιστικό υλικό για τη Μόρια (διαμένοντες πλέον στον Καρά Τεπέ).

«Τους εξηγήσαμε (σ.σ. στους Γερμανούς) ότι το DITIB είναι ένας οργανισμός που φροντίζει τους καταπιεσμένους και τα θύματα, ανεξάρτητα από τη φυλή, τη γλώσσα, τη θρησκεία, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο», έσπευσαν να επισημάνουν οι Τούρκοι, οι οποίοι μέσω της DIYANET «καλλιεργούν» τον ισλαμιστικό χαρακτήρα των Τούρκων ανά την Ευρώπη και ανάγονται σε προστάτες των μουσουλμάνων, οδηγώντας τους στον φανατισμό και τον ριζοσπαστισμό.

Οι δύο αδελφές χώρες μαζί, όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε, να υπονομεύουν σταθερά την εθνική ασφάλεια μέσω «φιλανθρωπικών αποστολών» των ΜΚΟ σε διάφορα ελληνικά νησιά.

Το σχετικό ρεπορτάζ της Hurriyet:

«Ανθρωπιστική βοήθεια δόθηκε στο στρατόπεδο προσφύγων στη Μόρια στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκστρατείας ‘Do a Good’ στην πόλη Völklingen της γερμανικής πολιτείας Saarland.

Πάνω από 250 κουτιά ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και είδη υγιεινής συγκεντρώθηκαν με την εκστρατεία που διοργανώθηκε από τη νεολαία της οργάνωσης Εργασίας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Saarland-AWO και υποστηρίχτηκε από την Τουρκική-Ισλαμική Ένωση Θρησκευτικών Υποθέσεων (DITIB, ένας από τους μεγαλύτερους ισλαμικούς οργανισμούς στη Γερμανία και πιστός στον Ερντογάν)..

Ο Kamuran Başpınar, Πρόεδρος της Ένωσης του Τζαμί Selimiye DİTİB στο Völklingen, δήλωσε ότι υποστήριξε τη φιλανθρωπική δραστηριότητα που διοργανώθηκε υπό την ηγεσία του Saarland-AWO και συμμετείχαν περίπου 20 οργανισμοί ως ένωση τζαμιών. 250 δέματα πακέτων βοήθειας παραδόθηκαν στους αξιωματούχους του Saarland-AWO.»






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]