Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Αρμένιοι γονάτισαν το τουρκικό χρυσοπληρωμένο λόμπι στις ΗΠΑ


Μετά από εκστρατεία πίεσης της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής της Αμερικής και της Αρμενικής Συνέλευσης της Αμερικής

Η νομική εταιρεία Greenberg Traurig που έκανε λόμπινγκ για την Τουρκία, διέκοψε τους δεσμούς με την τουρκική κυβέρνηση υπό την πίεση Αρμενίο-αμερικανών ακτιβιστών που εξαγριώνονται για την υποστήριξη της Τουρκίας προς το Αζερμπαϊτζάν.

Η εταιρεία έστειλε ένα εσωτερικό email αυτήν την εβδομάδα ανακοινώνοντας ότι είχε τερματίσει τη σχέση της με την Τουρκία στις 29 Οκτωβρίου.

Η απόφαση της Greenberg Traurig να εγκαταλείψει την Τουρκία έρχεται μετά την κατάργηση του συμβολαίου της Mercury Public Affairs με την τουρκική κυβέρνηση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων μετά από μια εκστρατεία πίεσης της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής της Αμερικής και της Αρμενικής Συνέλευσης της Αμερικής.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]