Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεκίνησε το τέλος του κόσμου;


Το Ολοκαύτωμα ήταν η μεγαλύτερη απάτη στην ανθρώπινη ιστορία …Ήταν το μεγάλο «κόλπο» των Σιωνιστών. Δημιούργησε εκείνες τις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού, οι οποίες επέτρεψαν στους Εβραίους να γίνουν μέσα σε λίγες δεκαετίες ο πιο «πετυχημένος» λαός στον κόσμο …Πώς δεν θα γινόταν οι πιο «πετυχημένοι; …Ποιος δεν μπορεί να γίνει πλούσιος, αν γνωρίζει από την προηγούμενη ημέρα τους κερδοφόρους «αριθμούς» τού ΛΟΤΤΟ; Αυτό ακριβώς συνέβη με τους Εβραίους, οι οποίοι υπερείχαν όλων των υπολοίπων μέσα σε όλες τις κοινωνίες. Ως «θύματα» απολάμβαναν τεράστιες αποζημιώσεις, προνομιούχες χρηματοδοτήσεις, απαλλαγή φορολογίας και προστασία δραστηριοτήτων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Δυτικού Κόσμου. Κανένας ανταγωνισμός δεν μπορούσε να σταθεί απέναντί τους …Με όλα τα «μέσα» στη διάθεσή τους, «σάρωναν» όλους τους χώρους τής οικονομίας.

Απολαμβάνοντας μια πρωτοφανή προστασία, άρχισαν να παίρνουν στα χέρια τους όλα εκείνα τα «εργαλεία», τα οποία συνδέουν την εξουσία με την οικονομία και με την κακή τους χρήση μπορούν να παραμορφώσουν το σύνολο της κοινωνικής και οικονομικής λειτουργίας. Έχοντας εξειδικευτεί στην εθνική τους «κλάψα», επιχειρούσαν πράγματα, τα οποία κανένας άλλος λαός δεν θα τολμούσε. Με «φτηνά» —λόγω προνομίων— χρήματα αγόραζαν τα πάντα. Για πρώτη φορά στην ιστορία, χρήμα (FED, τράπεζες), ενέργεια (πετρέλαιο, αραβικά καθεστώτα), πληροφορία (δημοσιογραφικά Networks, Social media, Hollywood) και «τρομοκρατία» (τρομοκρατικές οργανώσεις, Antifa, BLM) κλπ. ελέγχονταν από το ίδιο κέντρο …και από τον ίδιο λαό. Όποιος αντιδρούσε, έπαιρνε την «ταμπέλα» τού Αντισιωνιστή και τον «κατασπάραζαν» —είτε πνευματικά είτε βιολογικά— οι ίδιοι με τα δικά τους «εργαλεία».

Μέχρι το 1999 το πεινασμένο γυφταριό τού 1945 είχε μετατραπεί σε παγκόσμια Elite και έλεγχε τα πάντα. Τότε αποφάσισαν τον νικηφόρο ενδοχριστιανικό τους «πόλεμο» να τον κάνουν Παγκόσμιο. Όταν ο Γκρίνσπαν κήρυξε τον «πόλεμο» στους λαούς με το φτηνό χρήμα, όλοι γνώριζαν το πού θα κατέληγε το παιχνίδι αυτό …Όλοι γνώριζαν ότι θα συγκεντρώνονταν το παγκόσμιο χρήμα στις δικές τους χρηματιστηριακές και χρηματοοικονομικές «φούσκες» και εκεί θα γίνονταν όλοι οι πλούσιοι του κόσμου «όμηροί» τους. Θα μετέτρεπαν την παγκόσμια οικονομία σε ένα παιχνίδι απληστίας τύπου Monopoly, που, ακόμα και τα παιδιά γνωρίζουν ότι, σε αυτό το παιχνίδι «νικά» πάντα ο Τραπεζίτης …Αυτός, ο οποίος τυπώνει το χρήμα είναι, ο νικητής …και αυτοί ήταν οι Σιωνιστές. Οι Σιωνιστές, οι οποίοι είχαν εκμεταλλευτεί το Ολοκαύτωμα —και πλέον έλεγχαν τον Δυτικό Κόσμο—, θα επιτίθονταν με τους ίδιους όρους στον υπόλοιπο κόσμο. Μέσα σε 20 χρόνια ο Παγκόσμιος χώρος είχε ομογενοποιηθεί …όπως ο χριστιανικός.

Αυτό, το οποίο ξεκίνησε ως τραπεζικό παιχνίδι μιας «πυραμίδας» που έγινε παγκόσμια «φούσκα», έγινε η σημερινή Παγκοσμιοποίηση και βέβαια η Πανθρησκεία την οποία ευαγγελίζονται. Αυτό είναι που προσπαθούν να επιβάλουν τώρα, γιατί δεν μπορούν να επιβιώσουν διαφορετικά ως παγκόσμιοι και υπερεθνικοί παράγοντες με μια συγκεκριμένη εθνική και θρησκευτική ταυτότητα. Γι’ αυτόν τον λόγο «ανακατεύουν» λαούς και θρησκείες. Αυτό το κάνουν, για να μπορούν να περνούν «απαρατήρητοι» μέσα σε όλα τα κράτη …Αυτό, το οποίο κατάφεραν στις πολυεθνικές και πολυθρησκευτικές ΗΠΑ των μεταναστών, θέλησαν να το «μεταφέρουν» σε ολόκληρο τον κόσμο …Οι λίγοι μεγιστάνες και εθνικά και θρησκευτικά διαφορετικοί τής εβραϊκής Elite να «ανακατεύονται» και άρα να «κρύβονται» πίσω από τους πολλούς φτωχούς τής πρωτοφανούς πολυεθνικής και πολυθρησκευτικής λαθρομετανάστευσης.

Θεωρώντας πως έφτασαν στο τέλος τού σχεδιασμού, επιχειρούν πλέον να γίνουν και πρακτικά οι ιδιοκτήτες τού Πλανήτη. Το σημερινό lockdown και η πανδημία τού Κορονοϊού αποτελούν τη φυσική συνέχεια του Ολοκαυτώματος και του «πυροβολισμού» τού Γκρίνσπαν. Ολόκληρος ο σχεδιασμός τους βασίζεται σε αυτόν τον «ιό» και βέβαια στο εκ των προτέρων υπάρχον «εμβόλιό» του …Με το lockdown θέλησαν πρωταρχικά να κρύψουν τη μεγάλη «ληστεία» των ΗΠΑ, η οποία θα τους επέτρεπε να «απογειωθούν» …Με τον τρόμο τής πανδημίας προσπαθούν να επιβάλουν μια νέα παγκόσμια και ενιαία φασιστική νομοθεσία, η οποία δεν θα επιτρέπει σε κανέναν να αντιδρά και να τους αμφισβητεί. Έχοντας εκ των προτέρων και το «εμβόλιο» για τον δικό τους «ιό», θεώρησαν πως, μόλις τελείωνε ο σχεδιασμός τους, θα μπορούσαν να κάνουν ένα νέο restart …Άλλη μία εφαρμογή τής γνωστής εβραϊκής νοοτροπίας …Τη δική τους «πανδημία», η οποία θα τους έκανε βαθύπλουτους, θα τη «νικούσαν» με το αζημίωτο …Οι λαοί καί θα τους ευγνωμονούσαν σαν «σωτήρες» καί θα τους πλήρωναν ταυτόχρονα !

Αυτό είναι το μεγάλο «κόλπο», το οποίο βέβαια —όπως όλα τα «κόλπα»— εμπεριέχει και την έννοια του ρίσκου γι’ αυτόν που το επιχειρεί. Αυτό είναι που βλέπουμε τώρα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων το τέλος του. Μέσα στην «αντάρα» τού lockdown, ρευστοποίησαν τον πλούτο τής παγκόσμιας χρηματιστηριακής «φούσκας» και τώρα πλέον «αγοράζουν», στην κυριολεξία, τον Πλανήτη …Με μια πρωτοφανή στην παγκόσμια οικονομική ιστορία «ρευστότητα» —των πολλών χιλιάδων δις— σαρώνουν τα πάντα …Μετά από μια πρωτοφανή αλλαγή των εθνικών νόμων, σαρώνουν τα πάντα …Εθνικά και θρησκευτικά ξένοι οι ίδιοι αγοράζουν τις πατρίδες των λαών. Σε έναν Πλανήτη, όπου οι πάντες είναι βυθισμένοι στα χρέη και προσπαθούν να σωθούν ξεπουλώντας το απολύτως απαξιωμένο κεφάλαιό τους, οι Σιωνιστές εμφανίζονται και αγοράζουν τα πάντα.

Εδώ βρίσκεται το ρίσκο, και το ρίσκο αυτό τώρα θ’ αρχίσει να φαίνεται. Τώρα, που ανέβηκαν μόνοι τους —και με απάτη— στην «κορυφή» τού Κόσμου, θα δουν ότι δεν είναι μόνοι τους …

Εκεί θα συναντήσουν Αυτόν που δεν πρέπει, και αυτό δεν θα τους αρέσει …

Θα τους γκρεμίσει από την κορυφή και θα τους στείλει εκεί όπου τους άφησε όταν Τον πρωτοσυνάντησαν …

Θα τους στείλει στην έρημο να περιμένουν το Μάννα για να επιβιώσουν …

Θα βιώσουν αυτό, το οποίο πάντα εύχονταν στους εχθρούς τους …

Θα χάσουν τα ΠΑΝΤΑ, τώρα, που τα απέκτησαν ΟΛΑ …

Η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία τού κόσμου είναι θέμα χρόνου ν’ αποκαλυφθεί …και να τιμωρηθεί ανάλογα. Οι θεομπαίχτες, οι οποίοι αδίκησαν όσο κανείς άλλος το ανθρώπινο είδος, είναι θέμα χρόνου να τιμωρηθούν !!!

Όποιος έχει «μάτια», ήδη βλέπει τα «άλογα» τού «Φαραώ» να αχνοφαίνονται στον «ορίζοντα» της ιστορίας …Τα «άλογα» της Αποκάλυψης βρίσκονται «πίσω» τους…

Το ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ τώρα ξεκινά!!!

Παναγιώτης Τραϊανού
ΕΑΜ Β






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]