Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: H Τουρκία θα συνεχίσει τη δική της ατζέντα


«Σε μια περίοδο που ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την 100η επέτειο της Δημοκρατίας, συνεχίζουμε το δρόμο μας με αποφασιστικότητα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους του 2023», σημειώνει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Μήνυμα με αφορμή την ίδρυση του τουρκικού κράτους στις 29 Οκτωβρίου απέστειλε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τονίζει πως η Τουρκία θα συνεχίσει να ενεργεί σύμφωνα με το δικό της όραμα και τη δική της ατζέντα.

«Σε μια περίοδο που ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την 100η επέτειο της Δημοκρατίας, συνεχίζουμε το δρόμο μας με αποφασιστικότητα, ώστε να πετύχουμε τους στόχους του 2023».

Με αιχμές κατά των γειτόνων του και δη της Ελλάδας ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνέχισε λέγοντας ότι «ο λαός μας, ο οποίος συσπειρώθηκε στον απελευθερωτικό αγώνα, σήμερα οικοδομεί το μέλλον του μέσα σε ενότητα, ομόνοια και αδερφοσύνη. Τα λόγια και οι ενέργειες όσων ενοχλούνται με τις ενέργειες της Τουρκίας, που δρα με δική της βούληση, δεν έχουν πλέον καμία ισχύ.

Η χώρα μας θα συνεχίσει να ενεργεί σύμφωνα με το δικό της όραμα, με τη δική της ατζέντα χωρίς να κοιτάζει το τι λέει και κάνει ο καθένας. Όπως η ιδρυτική βούληση χάλασε τα σχέδια πολλών χωρών και απελευθέρωσε αυτή την πατρίδα από την κατοχή, έτσι και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε τους στόχους μας».

Μαρία Ζαχαράκη
Έθνος






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]