Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Ευρωπαϊκό μίσος για το Ισλάμ


Ο Μακρόν θέλει να βλάψει τις αξίες μας

Νέες βολές κατά της Γαλλίας και του προέδρου της Εμάνουελ Μακρόν, με τον οποίο έχει «ανοικτό μέτωπο» τις τελευταίες ημέρες, εξαπέλυσε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε κομματική ομιλία του, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η Ρωσία.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος Ερντογάν μιλώντας κατά τη διάρκεια της συνάντησης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK Party) στην Άγκυρα, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι "δεν χρειάζεται καν να πω τίποτα για αυτούς τους ανέντιμους ανθρώπους που τολμούν να κοροϊδέψουν τον προφήτη μας μέσω των λεγόμενων σκίτσων".

"Είμαστε ένα έθνος που σέβεται όχι μόνο τη δική μας θρησκεία, αλλά και τις αξίες άλλων θρησκειών επίσης. Είναι οι αξίες μας που στοχεύονται", πρόσθεσε, τονίζοντας ότι "τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν ότι οι λεγόμενες ευρωπαϊκές αξίες παραβλέπονται από τους ίδιους τους Ευρωπαίους".

"Οι ευρωπαϊκές χώρες δεν αισθάνονται καν την ανάγκη να καλύψουν το μίσος τους απέναντι στο Ισλάμ. Η Γαλλία και η Ευρώπη όμως δεν αξίζουν τον Μακρόν και εκείνους που έχουν την ίδια νοοτροπία" συνέχισε.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]