Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γενί Σαφάκ: Η Άγκυρα ετοιμάζει ναυτική βάση στα Κατεχόμενα «Πηγή: https://www.athensvoice.gr/world/673169_geni-safak-i-agkyra-etoimazei-naytiki-vasi-sta-katehomena»

«Η αυξημένη κινητικότητα στην περιοχή, ειδικά στην ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει την Τουρκία σε νέες αναζητήσεις»
Τη δημιουργία ναυτικής βάσης στα Κατεχόμενα φαίνεται πως εξετάζει η τουρκική κυβέρνηση προκειμένου να συνεχίσει την παράνομη δραστηριότητά της στην περιοχή

Το ενδεχόμενο κατασκευής ναυτικής βάσης στα Κατεχόμενα εξετάζει επισταμένα η Τουρκία όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Γενί Σαφάκ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευματα, οι πρώτες συναντήσεις έλαβαν χώρα πέρυσι όταν μία ομάδα της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας μετέβη στην περιοχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η Τουρκία μελετά δύο επιλογές για τη ναυτική βάση, είτε στην Αμμόχωστο (Gazimağusta), είτε στο Τρίκωμο (Iskele).

«Λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στη Λιβύη, οι ανάγκες για το τουρκικό πολεμικό ναυτικό αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο στην ανατολική Μεσόγειο. Η αυξημένη κινητικότητα στην περιοχή, ειδικά στην ανατολική Μεσόγειο τα τελευταία χρόνια, έχει οδηγήσει την Τουρκία σε νέες αναζητήσεις», αναφέρει η Yeni Safak.


Το ίδιο δημοσίευμα θέλει να έχει γίνει μελέτη για ένα λιμάνι όπου τα πολεμικά πλοία θα ανεφοδιάζονται.

Τέλος, σημειώνει πως μετά το πέρας της μελέτης τα προς υλοποίηση σχέδια θα προχωρήσουν άμεσα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]