Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο «Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ» προαναγγέλλει κατάληψη του μισού Αιγαίου


Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην ιστοσελίδα The Brussels Times, άρθρο του Ανδρέα Γεωργίου. Ναι, του θρυλικού Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, που έδωσε τα απαραίτητα όπλα στον καταδικασμένο πλέον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Γιώργο Παπανδρέου να ρίξουν την Ελλάδα στα νύχια του ΔΝΤ και στην κυριολεξία να προκαλέσουν την μεγαλύτερη ύφεση που έχει γνωρίσει η χώρα μεταπολεμικά.

Είναι άκρως συγκινητικό να διαβάζεις ένα τέτοιο άρθρο που παραθέτει με σαφήνεια τους κινδύνους κατά της Ελλάδας, που αποκαλύπτει την πολλαπλή επίθεση της Τουρκίας η οποία στοχεύει στην κατάληψη του μισού Αιγαίου αλλά και της Θράκης και να καλεί σε παλλαϊκή άμυνα.

Είναι όμως παρανοϊκό το άρθρο αυτό να γράφεται από έναν άνθρωπο ο οποίος έβαλε την σφραγίδα του στην έναρξη της σύγχρονης ελληνικής γενοκτονίας. Διότι με το περιβόητο μνημόνιο του Παπανδρέου, ξεκίνησε η μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας, δηλαδή μία ξεκάθαρη γενοκτονία με θύματα τους έλληνες.


Είναι επίσης παρανοϊκό να διαβάζεις σε ένα άρθρο την αναγκαιότητα ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων με κάθε κόστος, από έναν άνθρωπο που στην ουσία άναψε το φιτίλι για την αποσάθρωση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων! Αφού η οικονομική καταστροφή που έφερε το μνημόνιο και τα θηριώδη μέτρα που έριξαν την Ελλάδα στο καναβάτσο, λόγω ακριβώς της διόγκωσης του ελλείμματος από τον κύριο Ανδρέα Γεωργίου, στέρησαν τεράστιους πόρους από τις ένοπλες δυνάμεις, με αποτέλεσμα μέχρι το 2015 όχι μόνο να πάνε πίσω όλα τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά να βληθούν σκληρά και οι αποδοχές των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν

Ένα πραγματικό μείγμα καταστροφής και σαμποτάζ στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Δηλαδή στην άμυνα της χώρας, για την οποία κόπτεται σήμερα ο κύριος Ανδρέας Γεωργίου. Μία άνευ προηγουμένου ζημιά στην αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδος που δεν περιορίστηκε μόνο στην απώλεια υλικοτεχνικής υποστήριξης, αλλά επεκτάθηκε και στο χτύπημα του ηθικού των ενόπλων δυνάμεων. Ποιος θα ξεχάσει τις δηλώσεις Βενιζέλου για τους «αντιπαραγωγικούς« πιλότους μας.

Το επόμενο που αναμένουμε πλέον να δούμε, είναι άρθρο του Κώστα Σημίτη κατά της συνδιαχείρισης του… Αιγαίου!

Newsbreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο μικρομεσαιος ελληνας πανω στον οποιο στηριζεται η χωρα εχει εξοντωθει με μεθοδικο τροπο απο το 90 με αρχη τον ολετηρα Σιμητη.Στησανε το λησταρχειο του χρηματιστηριου και φαγανε τα λεφτα του ελληνα που δουλευε,βαλανε ολον τον κοσμο στα δανεια και ταυτοχρονα κλεισανε τον μικρεμπορα με τις πολυεθνικες που φερανε.Οι απλοι εργατες και υπαλληλοι δεχτηκαν μειωση των αποδοχων τους αφου κουβαλησαν ολοι την ασια και την αφρικη στην Ελλαδα και στο τελος με τα μνημονια αφου δεν μπορουσαν να βαζουν χιλιαδες στο δημοσιο υπεδειξαν στον ελληνα τη μεταναστευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μικρομεσαιος ελληνας πανω στον οποιο στηριζεται η χωρα εχει εξοντωθει με μεθοδικο τροπο απο το 90 με αρχη τον ολετηρα Σιμητη.Στησανε το λησταρχειο του χρηματιστηριου και φαγανε τα λεφτα του ελληνα που δουλευε,βαλανε ολον τον κοσμο στα δανεια και ταυτοχρονα κλεισανε τον μικρεμπορα με τις πολυεθνικες που φερανε.Οι απλοι εργατες και υπαλληλοι δεχτηκαν μειωση των αποδοχων τους αφου κουβαλησαν ολη την ασια και την αφρικη στην Ελλαδα και στο τελος με τα μνημονια αφου δεν μπορουσαν να βαζουν χιλιαδες στο δημοσιο υπεδειξαν στον ελληνα τη μεταναστευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]