Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χαφτάρ αποκαλύπτει το βρώμικο παιχνίδι των Τούρκων!


Επιβεβαιωνόμαστε πλήρως όταν γράφαμε πως η εκεχειρία που δήθεν εισηγήθηκαν τόσο ο Σαράτζ όσο και ο αρχηγός του Λιβυκού κοινοβουλίου για να τεθεί προς συζήτηση στον εθνικό στρατό της Λιβύης ήταν μία απάτη. Πριν από λίγο ο στρατάρχης Χαφτάρ όχι μόνο απέρριψε την εκεχειρία, αλλά πληροφόρησε την διεθνή κοινότητα ότι ο Σαράτζ και οι τουρκικές δυνάμεις την ώρα που διαφήμιζαν την κατάπαυση του πυρός, προωθούν στρατεύματα και βαρύ οπλισμό προκειμένου να επιτεθούν στην Σύρτη!

Με άλλα λόγια αποκαλύπτεται για ακόμα μια φορά το βρώμικο παιχνίδι της Τουρκίας. Όπως ακριβώς έκανες την εισβολή στην Κύπρο. Αφού διαφήμισε και πέτυχε εικονική κατάπαυση του πυρός, προώθησέ τις δυνάμεις της και επιτέθηκε στους αντιπάλους που είχαν σεβαστεί την κατάπαυση! Μιλάμε για βαρβάρους, για άθλιες παρουσίες στην διεθνή σκακιέρα που δεν υπολογίζουν τίποτα προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους. Ευτυχώς ο εθνικός στρατός της Λιβύης τους κατάλαβε έγκαιρα και Τους στέρησε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Ο πόλεμος πάντως είναι αναπόφευκτος και θα είναι γενικευμένος, αφού είναι έτοιμη να εμπλακεί και η Ελλάδα.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "είναι έτοιμη να εμπλακεί και η Ελλάδα"

    Αχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]