Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εσωτερικοί εχθροί


Η ιδιαίτερα σοβαρή κρίση μεταξύ της καθημαγμένης Ελλάδας και της επαίσχυντης Τουρκίας, εξαιτίας και συνεπεία της ιταμής κλιμακούμενης προκλητικότητας της γείτονος, ανέδειξε τη χρόνια ανθελληνική πολιτική ορισμένων προσώπων, εκ της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, αλλά και λοιπών άλλων ψευδεπίγραφα προοδευτικών κομμάτων, που κατά παραυτουργία δρουν ως σοβούντες Δούρειοι Ιπποι υπέρ της σοβινιστικής και παράνομης κατά το Διεθνές Δίκαιο στρατηγικής της φαυλεπίφαυλης Τουρκίας.

Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά

Οι εν λόγω σύγχρονοι Εφιάλτες προσβάλλουν βαναύσως τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του παρελθόντος οι οποίοι με θυσιαστική αυταπάρνηση προάσπισαν την εθνική μας ανεξαρτησία. Την κρίσιμη αυτή περίοδο των πυρετωδών διαβουλεύσεων της 11ης Αυγούστου, εν όψει και της μη οριστικώς σήμερον αποτραπείσας σύγκρουσης με την Τουρκία, εν συνδυασμώ με το ολισθηρό γεωστρατηγικό περιβάλλον, τις ενεστώσες εύθραυστες διπλωματικές ισορροπίες της Ελλάδας, το αενάως μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον, και την οιονεί «κινούμενη άμμο» της εξωτερικής μας πολιτικής, ένεκεν χρόνιας αβελτηρίας και αγκυλώσεως, δοθέντος ότι η Ελλάς δρούσε ανέκαθεν και δρα εισέτι και σήμερον ως παρακολούθημα της Γερμανίας ή προτεκτοράτο εις την κρείσσονα των περιπτώσεων των Μεγάλων Δυνάμεων, αποδεικνύεται ότι η Ελλάς έχει να αντιμετωπίσει εξίσου χείρονες εσωτερικούς εχθρούς, οι οποίοι απεριφράστως τάσσονται αναφανδόν προς την προπαγάνδα και τη στρατηγική των Τούρκων επονειδίστως εντός του Κοινοβουλίου.

Λογίζεται αποτροπιαστικό, όπως έχει αποδειχθεί διαχρονικώς εις την Ιστορία, ότι η κερκόπορτα ευρίσκεται εντός των τειχών, ως προβατόσχημοι λυκοποιμένες που δρουν την εύθετη στιγμή κατά του έθνους μετερχόμενοι δήθεν τον μανδύα της αυθεντίας του καθηγητού πανεπιστημίου, με άδηλες ανεξακρίβωτες υπόγειες διαδρομές με τον εχθρό, διά να πειθαναγκάσει περί της εγκυρότητας της γνώμης του την αδαή διανοητικώς λοβοτομημένη μάζα, εξ ενστίκτου θιασώτη των τουρκικών σίριαλ. Η Ελλάς ως ανεξάρτητο έθνος-κράτος παραμένει κατά τύχη. Η παγκοσμιοποίηση καλπάζει διά της ισοπεδωτικής ατζέντας της νέας τάξης πραγμάτων, του πολιτισμικού μαρξισμού, δημιουργώντας απαίδευτους απάτριδες πολίτες, με μίσος διά τον Ελληνισμό.


Το ιδεολόγημα του εθνομηδενισμού, η πολιτική αυτοχειρία και ο ακρωτηριασμός της Ιστορίας διαιωνίζουν τη δημιουργία του σύγχρονου Νεοέλληνα δούλου της ψευδεπίγραφης ελίτ, η οποία (ελίτ) απροσκόπτως ποδηγετεί την κοινωνία προς την απονέκρωση των αντανακλαστικών χάριν προοδευτισμού, ούτως ώστε επί της ουσίας να καταστεί ευχερώς χειραγωγήσιμη και να της υποδεικνύεται (υπό της ελίτ) ακόμη και η συγκεκριμένη εφημερίδα που θα αναγιγνώσκει διά να μην εκφεύγει από τον διανοητικό έλεγχο του εκάστοτε ιδεολογικού ποιμενάρχη της ταγού, διότι εάν τυχόν παρ’ ελπίδα στασιάσει ανανήψας κάποιος πολίτης εξουδετερώνεται ως αντιφρονών, του αστυνομεύεται ο βίος και του προσάπτεται από τους μηχανισμούς του σιδηρού συστήματος το στίγμα του φασίστα, ρατσιστή, εθνικιστή και πλέον και ο νεότευκτος όρος στην επί «Covid» και εντεύθεν εποχή του συνωμοσιολόγου.

Η σπασμωδική και αλυσιτελής εξωτερική πολιτική του χρόνιου και άλογου κατευνασμού της Ελλάδας έναντι του νεοοθωμανισμού την καθιστά παντελώς αδύναμη και εκτεθειμένη προς το δίκαιο του ισχυρού, με συνέπεια να διακυβεύεται νομοτελειακά η υπόστασή μας ως έθνους-κράτους εν συνόλω, διότι είμεθα αποδεδειγμένα ανήμποροι να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα μας.

Newsbreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]