Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ακάρ: Η Ελλάδα έχει στρατικοποιήσει 16 από τα 23 νησιά


«Ολοι θα πρέπει να ξέρουν ότι οποιαδήποτε δράση ενάντια σε πλοίο μας, δεν θα μείνει αναπάντητη», προειδοποίησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ

Κλιμακώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο η Άγκυρα τόσο σε επίπεδο ρητορικής όσο και σε επίπεδο ενεργειών. «Όλοι μας γνωρίζουμε πως η Ελλάδα έχει στρατιωτικοποιήσει 16 από τα 23 νησιά στο Αιγαίο. Είναι κάτι, το οποίο δεν μπορεί να ερμηνευτεί με βάση τη συνθήκη της Λωζάνης. Απλά δεν μπορούν να το κάνουν. Πρόκειται για μία πλήρως παράνομη πρακτική», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, σε βίντεο που ανέβηκε στο Twitter.

«Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε κάθε είδους αγώνα. Οι δηλώσεις και οι πράξεις ενός Ευρωπαίου συμμάχου (σ.σ. Γαλλία), ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή, ο οποίος θα έρθει από χιλιόμετρα μακριά για να ενδυναμώσει τη στρατιωτική του παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο είναι ενάντιες στο πνεύμα της συμμαχίας και της αλληλεγγύης» πρόσθεσε.

Τέλος, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας τόνισε: «Όλοι θα πρέπει να ξέρουν ότι οποιαδήποτε δράση ενάντια σε πλοίο μας ή ενάντια στις δραστηριότητές μας εκεί, δεν θα μείνει αναπάντητη».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-ellinas-lochagos-pou-gazose-7-500-sferes-tourkiko-ypovrychio-sto-farmakonisi/

    οτι κανατε τοτε με το υποβρυχιο που εγινε σουρωτηρι,τα ιδια θα κανατε και τωρα εαν σας βουλιαζαμε πλοιο.Αλλα δισταζουμε να το κανουμε για να μη χασουμε τις διακοπες μας!!!!!! Γι΄αυτο αλλωστε και διαλεξατε να εισβαλετε τωρα.Ο ελληνας ξεκουραζεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]