Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά την Αγία Σοφία, οι Τούρκοι προετοιμάζονται για μία εισβολή


Τι πραγματικά σηματοδοτεί η δεύτερη άλωση και η βεβήλωση της Αγίας Σοφίας;
Η Ελλάς πρέπει πλέον να κηρύξει συναγερμό διότι ακολουθεί εισβολή

Η απόφαση για την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, αποκαλύπτει το βρώμικο σχέδιο των τούρκων απέναντι στην Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή συνιστά μια κοσμογονική αλλαγή διότι για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία και μάλιστα με τη βούλα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Τουρκίας, αμφισβητείται η υπογραφή του Κεμάλ Ατατούρκ. Αυτή ακριβώς η αμφισβήτηση αποτελούσε την βάση της προσφυγής που οδήγησε στην απόφαση μετατροπής του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.


Η προκλητικότητα μετουσιώθηκε σε αμφισβήτηση και τώρα σε απειλή

Τις δηλώσεις του Ερντογάν διαχρονικά θα έπρεπε να της παρακολουθούμε με μεγαλύτερη προσοχή. Διότι αποτελούν μία στρατηγική αλληλουχία που αποκαλύπτει τον τελικό του σκοπό. Ο Ερντογάν λοιπόν έχει αναφερθεί πολλές φορές με απαξιωτικά λόγια στην περιβόητη συνθήκη της Λωζάνης. Την συνθήκη που καθορίζει τα σύνορα του νεότερου τουρκικού κράτους.

Ο Εντογάν λοιπόν αμφισβήτησε την συνθήκη, χρεώνοντας την στον Κεμάλ Ατατούρκ! Και έχει σαφές σχέδιο, αφού ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν αυτός που έβαλε την υπογραφή του στην συνθήκη. Η αμφισβήτηση λοιπόν της υπογραφής του Κεμάλ Ατατούρκ με αφορμή την βεβήλωση της Αγίας Σοφίας, ανοίγει τον δρόμο για να αμφισβητηθεί και η συνθήκη της Λωζάνης! Και δεν μιλάμε πλέον για μία λεκτική αμφισβήτηση από τον Ερντογάν, αλλά για μία θεσμική ακύρωση σε ανώτατο επίπεδο. Δεν μιλάμε για πρόθεση η πόθο αλλά για τετελεσμένο. Και μάλιστα αμετάκλητο. Δηλαδή, ο Ερντογάν αμφισβητεί τα σύνορα του τουρκικού κράτους, με σκοπό φυσικά να τα παραβιάσει εις βάρος των γειτονικών χωρών. Όπως ακριβώς κάνει στην Συρία και το Ιράκ.

Η αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάνης λοιπόν, μέσω της αμφισβήτησης της υπογραφής του Κεμάλ Ατατούρκ, αφορά τόσο τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και την Θράκη! Αφού ο χαρακτηρισμός της μουσουλμανικής μειονότητας ως ελληνικής και όχι τουρκικής, απορρέει ακριβώς από αυτή τη συνθήκη.

Προειδοποιούμε την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδος. Όλες τις πολιτικές δυνάμεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Εγερθείτε, αφήστε στην άκρη τις όποιες διαφορές σας και σφυρηλατήστε κλίμα εθνικής ενότητας. Μόνο με εθνική ενότητα θα συντρίψουμε το τουρκικό σχέδιο εισβολής. Όποιος δεν το βλέπει είναι πλέον εθνικά επικίνδυνος.

Newsbreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Πιο πολυ με τρομαζουν οι δημοσιογραφοι που επιθυμουν την εθνικη ενοτητα των πολιτικαντηδων,

    παρα οι ιδιοι οι πολιτικαντηδες και οι δημοσιογραφισκοι που τους λιβανιζουν.

    Την "εθνικη ενοτητα" την ειδαμε στο Σκοπιανο!

    Υπηρξε "ενοτητα" για αποδοχη της προδοτικης συμφωνιας!

    Τι μηνυμα διδεται απο μια τετοια "ενοτητα" στους βρωμοτουρκους;

    Και το σχεδιο ΕΙΣΒΟΛΗΣ ηδη λαμβανει χωρα!!

    Μεσω λαθρομεταναστων, που τους ταϊζουμε,σπιτωνουμε και ξεσκατωνουμε κιολας!

    Και σε αυτο το σχεδιο υπαρχει "ενοτητα"!

    Τοσο τυφλος ειναι ο αρθρογραφος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]