Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H Τουρκία έστειλε και άρματα μάχης M-60A1 στη Λιβύη


Η Τουρκία μετέφερε άρματα μάχης στη Λιβύη, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στη Ρωσία. Θα συμμετάσχουν σε εχθροπραξίες από την πλευρά των δυνάμεων της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας κατά τις μάχες ενάντια στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης υπό τον Χαλίφα Χαφτάρ.

Χθες στο προάστιο Tarjuna, της Τρίπολης, εμφανίστηκαν άρματα μάχης M-60A. Προφανώς, παραδόθηκαν από την Τουρκία για να υποστηρίξει τις δυνάμεις της GNA, του Φαγέζ αλ-Σάρατζ.

Φυσικά, το M-60A1 είναι ξεπερασμένο από όλες τις απόψεις, ωστόσο, στις συνθήκες του πολέμου της Λιβύης, όπου τα άρματα T-55 χρησιμοποιούνται ενεργά, λιγότερο συχνά το T-62 και το T-72 πιο σπάνια, το τουρκικό άρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο πεδίο της μάχης.


Δεδομένου του γεγονότος ότι οι ένοπλες δυνάμεις της GNA διαθέτουν εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο μαχητικής εκπαίδευσης, είναι πολύ πιθανό ότι το M-60A1 θα ελέγχεται από στρατιωτικό προσωπικό από την Τουρκία. Η τουρκική επέμβαση στον πόλεμο στη Λιβύη αυξάνεται σταδιακά, παρά το υποτιθέμενο εμπάργκο όπλων.

Πέρυσι η Άγκυρα χρησιμοποίησε τα επιθετικά της drone κατά τη διάρκεια εχθροπραξιών. Τον Ιανουάριο, αναπτύχθηκαν αυτοκινούμενες βάσεις πυροβολικού και αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα, τα οποία πιθανότατα τα χειρίζεται τουρκικό στρατιωτικό προσωπικό.

Τον Απρίλιο, οι τουρκικές ναυτικές δυνάμεις μπήκαν στη μάχη, και τον Μάιο, οι Τούρκοι αύξησαν σημαντικά την προμήθεια όπλων στις δυνάμεις thw GNA, οι οποίες πραγματοποιούνται με τη βοήθεια στρατιωτικών αεροσκαφών μεταφοράς.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]