Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Αποκαθηλώνουν» τους Σουλτάνους Αιγύπτιοι - Σαουδάραβες



Τα ονόματα των Σουλτάνων αποκαθηλώνουν από λεωφόρους και πλατείες Αιγύπτιοι και Σαουδάραβες, καθώς η παρουσία τουρκικών δυνάμεων στη Λιβύη ξυπνά μνήμες οθωμανικής εξουσίας, ενώ τα οθωμανικά μεγαλεία ανακαλούν, και αναπολούν, και οι ίδιοι οι Τούρκοι, όπως φάνηκε από δήλωση αξιωματούχου του Ερντογάν.

Όπως αναφέρει ο ανεπίσημος λογαριασμός του LNA (Libyan National Army – Λιβυκός Εθνικός Στρατός) του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας απομάκρυναν την πινακίδα του Σουλεϊμάν Α’ του Μεγαλοπρεπούς, ενώ στην Αίγυπτο η οδός Σελίμ Α’ μετατράπηκε σε οδό Αχμέντ Μάνσι, δηλαδή του συνταγματάρχη που είχε σκοτωθεί μαχόμενος ισλαμιστές στο Σινά το 2017. Οι Λίβυοι παραθέτουν και σχετικές φωτογραφίες.

«Οι Τούρκοι κατέκτησαν την Αίγυπτο αφότου εξουσίασαν τη Μεσόγειο, πρόκειται για αποστολή ιστορικής / γεωπολιτικής σημασίας, η Τουρκική Πολεμική Αεροπορία θα συμμετάσχει στην εκστρατεία της Λιβύης εάν χρειαστεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μεσούτ Χακκί Κοσάν, μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου Ασφαλείας και Εξωτερικής Πολιτικής της Τουρκίας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]