Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θράκη: Αφορμή ο Φλόιντ, επίθεση στην Ελλάδας για “τούρκους” και “μακεδόνες”


“Δεν μπορούμε να ανασάνουμε” είναι ο τίτλος του τελευταίο άρθρο του Τζεγκις Ομέρ-αρθρογράφου της ανθελληνικής εφημερίδας Μιλλέτ-Ξανθης. Αυτοί λοιπόν από την Ξάνθη, οι οποίοι δεν έγραψαν ποτέ τίποτε για τα εγκλήματά της Τουρκίας σε Πόντο, Κύπρο και Κουρδιστάν, τώρα με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Φλόιντ, μας δηλώνουν πως δεν μπορούν να ανασάνουν στην ελληνική Θράκη… Μεταξύ άλλων σε άρθρο του της 3/6/2020, αναφέρει τα εξής:

“Είναι ανάγκη να υπάρξει αντίδραση και εναντίωση στις αδικίες και δολοφονίες που γίνονται στο Ισραήλ, στη Συρία, στην Αφρική, στην Μέση Αμερική στο ανατολικό Τουρκιστάν στην Κίνα, όπως και στις διώξεις που γίνονται στη δυτική Θράκη και σε πολλά άλλα μέρη…… Μερικοί εναντιώνονται στις αδικίες μόνο όταν τους συμφέρει. Αυτό είναι λάθος. Βλέπετε πως ενώ εκρήγνυται για τις αδικίες σε άλλες χώρες, ενώ στη δική τους χώρα όσοι υπερασπίζονται τους αδικημένους κόβονται, οι αλήθειες αλλοιώνονται και οι ίδιοι γίνονται εταίροι στις αδικίες. Η χώρα μας σε αυτό το θέμα είναι ίσως νούμερο 1 στον κόσμο.

“Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος τόσο ικανός να διαστρεβλώνει τα γεγονότα για να καλύψει τα δικά του εγκλήματα. Αναφέρομαι σε ένα κρατικό μηχανισμό ο όποιος συνειδητά θεωρεί ως εθνικό και θρησκευτικό του καθήκον να παρουσιάζει ως δώρο τις αδικίες σε βάρος των διαφορετικών λαών και πολιτισμών που υπάρχουν στη χώρα με πρώτους τους Τούρκους της δυτικής Θράκης και τους Μακεδόνες.


“Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία δομή κράτους με αστυνομία, στρατό, πολιτικούς, γραφειοκρατία, νομικούς, ακαδημαϊκούς, παπάδες και δημοσιογράφους και αυτός ο ο σχηματισμένος ιδεολογικός μηχανισμός δεν επιτρέπει να ανασάνουν οι μειονότητες που δεν έχουν ελληνορθόδοξη ταυτότητα και ασκεί και πίεση σε βάρος της πλειονότητας. Και είναι μία τέτοια πίεση ώστε δεν τους επιτρέπεται καν να πάρουν ανάσα, αυτοί που θέλουν να κραυγάσουν ή δεν θέλουν να μείνουν σιωπηλοί απέναντι στις αδικίες”.

Ο φίλος μου ο Αλή μας το έλεγε πριν από 25 χρόνια. Το πρώτο κόλπο της Τουρκίας είναι αυτά που κάνει η ίδια να τα φορτώνει σε άλλους. Αυτό ακριβώς κάνει εδώ και ο αρθρογράφος από την Ξάνθη.

Θα θέλαμε πάντως και μια συμβουλή από τον αρθρογράφο. Πώς μπορούμε να βρούμε και εμείς κάποιους να μας χαρίσουν 96.000 ευρώ για να αγοράσουμε έναν ραδιοφωνικό σταθμό; Ο οποίος θα είναι φυσικά ανεξάρτητος (βεβαίως - βεβαίως…).

Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]