Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο "ακτιβιστής" Ελγαντούρ, ο Αλλάχ και το τζαμί που έκλεισε


Για τον Αιγύπτιο κύριο Ναίμ Ελγκαντούρ που είναι Έλληνας πολίτης εδώ και μερικά χρόνια έχουμε γράψει πολλές φορές. Ενεργός ακτιβιστής ο ίδιος και η σύζυγος του Άννα Στάμου, για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων, διακρίνονται ιδιαίτερα για την θερμή αγάπη τους για την Τουρκία. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως “στο σπίτι προσεύχονταν για τον Ερντογάν”, ενώ ήταν παρών και στην επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν στην Ξάνθη.

Επί δεκαετίες τώρα προφανώς λειτουργούσαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ένα χώρο σαν τζαμί. Τώρα λοιπόν επιτέλους η ελληνική πολιτεία τους το κλείνει. Δυσαρεστημένος ο κ. Ελγκαντούρ έγραψε στα αραβικά τα εξής: “Και ποιος είναι περισσότερο άδικος από εκείνον που γίνεται εμπόδιο στο να δοξάζεται το όνομα του Αλλάχ μέσα στους ναούς του και προσπαθεί να τους καταστρέψει; Δεν είναι πρέπον να μπαίνουν τέτοιοι άνθρωποι εκεί μέσα παρά μόνο με δέος. Θα πιαστούν σε αυτό τον κόσμο και θα τιμωρηθούν αυστηρά στον άλλο κόσμο.


“Σήμερα παρέλαβα μέσω αστυνομίας την ειδοποίηση από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το κλείσιμο του τζαμιού Ανταλούς μετά από 30 χρόνια λειτουργίας. Καταγγέλλω στον Αλλάχ την Ελληνική κυβέρνηση και όσους συνεργάστηκαν μαζί της συνειδητά ή ασυνείδητα για την σφράγιση του τζαμιού. Ο Αλλάχ μας αρκεί και είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπος”.

Τουρκικά Νέα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πριν από 8 χρόνια, είχε αναρτηθεί στο YouTube video, στο οποίο ο Θ. Κατσανέβας κατήγγειλε ευθέως τον Ελγαντούρ ως πράκτορα τής Τουρκίας. Αντί να τον μαζέψουν οι ελληνικές υπηρεσίες, ... μάζεψαν το βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν οι δικοί σας καταστρέφουν τις εκκλησίες μας στα νησιά μας Λέσβο και Χίο, δεν μιλάτε, το θράσος σας είναι μεγάλο.Αν δεν σας αρέσει η Ελλάδα πηγαίνετε από εκεί που ήλθατε, δεν σας θέλουμε να το καταλάβετε. Η Ελλάδα είναι ορθόδοξη χώρα και μουσουλμάνικη δεν θα γίνει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]