Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Στην Αν. Μεσόγειο σκίζουμε τους χάρτες και στη Λιβύη γράφουμε ιστορία"


Με περίσσεια υπερηφάνεια ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης είπε σήμερα ότι η αποφασιστική στάση της χώρας του απέτρεψε εξωτερικές δυνάμεις από το να αποκλείσουν την Τουρκία στην ηπειρωτική χώρα "σκίζοντας τους χάρτες που σχεδιάστηκαν" γι' αυτό τον σκοπό και ότι στη Λιβύη "γράφουμε ιστορία".

Μιλώντας στα εγκαίνια μίας νέας γραμμής παραγωγής στη βιομηχανική ζώνη του Γιόζγκατ, στην κεντρική Μικρά Ασία, ο Φουάτ Οκτάι τόνισε την Τετάρτη ότι το διεθνές δίκαιο θα καθορίσει το μέλλον της Λιβύης, προσθέτοντας ότι η υποστήριξη της Τουρκίας για τη νόμιμη κυβέρνηση έχει αποτρέψει όλα τα παιχνίδια και τις παγίδες στη χώρα. "Οι πραξικοπηματίες πρέπει να γνωρίζουν ότι θα είναι η νόμιμη βάση του διεθνούς δικαίου που θα καθορίσει το μέλλον της ειρήνης στη Λιβύη", δήλωσε ο Fuat Oktay, προσθέτοντας ότι με την "αποφασιστική στάση" της Τρίπολης και την υποστήριξη της Τουρκίας, όλα τα "παιχνίδια και παγίδες έχουν αποτραπεί".


"Στην Ανατολική Μεσόγειο εμείς σκίζουμε και πετάμε τους χάρτες, που σχεδιάστηκαν για να μας φυλακίσουν στην ηπειρωτική χώρα, και γράφουμε ιστορία στη Λιβύη", είπε ο Τούρκος αντιπρόεδρος, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει "τους Λιβύους αδελφούς της έως ότου εδραιωθούν στη χώρα ειρήνη, ηρεμία και δικαιοσύνη".

Πέτρος Κράνιας
Capital



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]