Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιταλίδα Βουλευτίνα στο Κοινοβούλιο για Μπιλ Γκέιτς και κορωναϊό


Πριν από λίγες ημέρες η Ιταλίδα Βουλευτής Sara Cunial έκανε μεγάλες αποκαλύψεις σε 7 λεπτά για τη σύγκρουση συμφερόντων των πολυεθνικών και του Μπιλ Γκέιτς, τη στέρηση των ελευθεριών, τη νανοτεχνολογία, τον μαζικό εμβολιασμό, τη συγκέντρωση προσωπικών στοιχείων και πολλά άλλα.

"O Hobbs είχε πει ότι η εξουσία δεν έρχεται μέσω μιας επιβολής από πάνω αλλά από την επιλογή των ατόμων που νιώθουν πιο προστατευμένοι όταν παραιτούνται και παραδίδουν την ελευθερία τους σε τρίτους"

Πραγματικά συγκλονιστικές στιγμές με τις βόμβες που έπεσαν στο Palazzo del Potere από τη θαυμαστά γενναία Ιταλίδα βουλευτίνα Sara Cunial. Ανοίγοντας το κουτί τις Πανδώρας, μίλησε για τα πάντα. Στέρηση ελευθεριών, μαζικό εμβολιασμό, πολυεθνικές, νανοτεχνολογίες, δικτατορικό έλεγχο ακόμα και στα παιδιά, αλλαγές στη ζωή μας, βαθύ κράτος και Νέα Τάξη Πραγμάτων, εικονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και πολλά άλλα.


Αλλά πάνω από όλα περιέγραψε τις πολλαπλές παρεμβάσεις Gates που προφανώς δημιουργούν σύγκρουση συμφερόντων.

Προσέξτε την τρεμάμενη φωνή της, την ένταση αλλά πάνω από όλα το θάρρος να μιλήσει για όλους εμάς που αισθανόμαστε τον ολοκληρωτισμό τους να κάνει γοργούς βηματισμούς.

Έκλεισε συμβουλεύοντας τον πρόεδρο Conte.
"Την επόμενη φορά που θα σας πάρει τηλέφωνο ο Gates προωθείστε την κλήση απ' ευθείας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Γιατί αν δεν το κάνετε πείτε μας να σας κατατάξουμε στους φιλικούς δικηγόρους που δέχονται διαταγές από εγκληματίες!"
Την ευχαριστούμε θερμά.


Άγγελος Καραγεώργος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]