Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δήμος Αθηναίων: Πίσω από τον κορωνοϊό ο εποικισμός συνεχίζεται


Παραθέτουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας των κατοίκων του Κέντρου της Αθήνας για την χρησιμοποίηση των εκτάκτων συνθηκών ως προσχήματος για την εγκατάσταση νέων «δομών» στο κέντρο της Αθήνας. Θυμίζουμε τη σχετική διαμαρτυρία της «Αθήνας για την Ελλάδα» την Πέμπτη 2 Απριλίου για την παράνομη προώθηση των σχετικών αποφάσεων από το Φιμωμένο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης.

Ο Γ. Καραμπελιάς εκ μέρους του Δημοτικού Συνδυασμού «Αθήνα για την Ελλάδα» είχε κάνει την ακόλουθη δήλωση μέρος της οποίας αναπαράγουμε:«Θεωρούμε απαράδεκτη έως σκανδαλώδη τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου μέσα σε πέντε ώρες από την αποστολή των θεμάτων, όταν μάλιστα λόγω κορωναϊού δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε σε συζήτηση…. Έτσι μόνο με αυτά ως αφετηρία δηλώνω πως θεωρώ ότι η σημερινή Συνεδρίαση υπερβαίνει από την ουσιαστική άποψη τα όρια της νομιμότητας.

Επί των θεμάτων που τίθενται πίσω από το επιχείρημα -πρόσχημα- του κατεπείγοντος, προωθείται η πάρα πέρα γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας. Και δεν μπορούν ούτε κέντρα φιλοξενίας τοξικομανών να φιλοξενούνται μέσα στις πιάτσες ναρκωτικών με ότι συνέπειες έχει αυτό για τους κατοίκους της περιοχής, ούτε και σε σχέση με τη στέγαση των αστέγων για την οποία κατ΄ αρχήν συμφωνώ, να συνεχίζει ο Δήμος της απαράδεκτη τακτική της ανάθεσής σε ποικίλες ΜΚΟ. χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί συζήτηση στο ΔΣ. για το τι και το πως αυτής της ενέργειας.»

Και μάλιστα όταν με πρόσχημα την «εγκατάσταση άστεγων» προωθείται οι εγκατάσταση νέων ομάδων μεταναστών στο ήδη αλλοιωμένο εθνολογικά κέντρο της Αθήνας. Δηλαδή έκλεισαν οι παράνομες καταλήψεις για να γίνουν νέες «νόμιμες καταλήψεις» ενάντια στη θέληση των κατοίκων και μεγάλου μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης που φιμώθηκε από τον «δημοκράτη» Μπακογιάννη.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκμεταλλευόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω κορωναϊού προχώρησαν εν κρυπτώ στην «αξιοποίηση» τριών πολυκατοικιών στην οδό Λιοσίων και Αχαρνών, έκτασης 4000 τ.μ.. Σκοπός τους να δημιουργήσουν άλλη μία δομή με λαθρομετανάστες στην ήδη βεβαρυμένη περιοχή.

Οι εκ του πονηρού προφάσεις ότι πρόκειται περί κοινωνικών κατοικιών και περί προστασίας κατά του κορωναϊού το μόνο που αποδεικνύουν είναι το θράσος των δημοτικών και των κυβερνητικών αρχών, οι οποίες εκμεταλλεύονται μία άνευ προηγουμένου κατάσταση, για να υποβαθμίσουν περαιτέρω τις ζωές μας. Εμείς στα γκέτο της Αθήνας, με ή χωρίς κορωναϊό είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε κλεισμένοι στα σπίτια μας. Οι κ.κ. Μηταράκης και Μπακογιάννης με τους συνεργάτες τους έχουν αποφασίσει ότι η ζωή μας θα πρέπει να είναι μία κόλαση εγκαθιστώντας τους μουσαφιραίους τους κατά χιλιάδες μέσα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Δεν τους φτάνουν τα δεκάδες χιλιάδες διαμερίσματα του εποικιστικού προγράμματος ESTIA, που ήδη υπάρχουν, θέλουν να τα πολλαπλασιάσουν. Μας διώχνουν από τα σπίτια μας οι κύριοι αυτοί για να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες. Αυτή είναι η αλήθεια.

Καταγγέλλουμε τον δήμαρχο Αθηναίων Μπακογιάννη και την κυβέρνηση για τις εκ του πονηρού και εν κρυπτώ κινήσεις τους να φτιάξουν μία τεράστια δομή στο κέντρο της πρωτεύουσας, προκειμένου να συνεχίσουν τον εποικισμό της.

Απαιτούμε να ΜΗΝ λειτουργήσει αυτή η τεράστια δομή των 55 διαμερισμάτων, έκτασης 4000 τ.μ., για να στεγαστούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες, που ο κ. Μηταράκης μεταφέρει ανεύθυνα από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα εν μέσω της επιδημίας του κορωναϊού. Είναι απαράδεκτο, ενώ η κυβέρνηση απαγορεύει την μετακίνηση από τόπο σε τόπο για τους Έλληνες,να επιτρέπει στον κ. Μηταράκη να μετακινεί και να εγκαθιστά παντού στην επικράτεια λαθρομετανάστες.

Απαιτούμε από την δημοτική αρχή, η οποία για μία ακόμη φορά δείχνει ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το ευ ζην των λαθρομεταναστών από αυτό των Αθηναίων, να σταματήσει επιτέλους να βιάζει τις ζωές μας.

Απαιτούμε η δομή λαθρομεταναστών Αχαρνών και Λιοσίων ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλ. Βικτωρίας
Επιτροπή Κατοίκων Πλ. Αμερικής
Επιτροπή Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καλό και σωστό το ψήφισμα διαμαρτυρίας των κατοίκων του κέντρου αλλά τρέφουν αυταπάτες εάν νομίζουν ότι θα το λάβουν υπ' όψιν τους ο Μπακογιάνης & ο Κούλης, που έχουν πάρει πολλά λεφτά στους προσωπικούς τραπεζικούς τους λογαριασμούς σε φορολογικούς παραδείσους, για να εκτελέσουν πιστά όλα τα ανθελληνικά σχέδια της ΝΤΠ, περιλαμβανομένου του λαθροεπικοισμού.

    Μόνον δυναμικές αντιδράσεις σύσσωμων των κατοίκων ίσως μειώσουν ή και ανατρέψουν τα αίσχη που τελούνται. Η οικογενειακή συμμορία Μητσοτάκη έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων της το Σύνταγμα, τους νόμους, την Δημοκρατία, το Εθνικό συμφέρον και τον Ελληνικό λαό. Νοιάζονται μόνον για την τσέπη τους και την ματαιοδοξία της εξουσίας διαχρονικά και αποδεδειγμένα. Είναι όργανα των Γερμανών από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο έως σήμερα ΚΑΙ με μελλοντικές προοπτικές, αφού η SIEMENS χρηματοδοτεί σταθερά την εκλογή τους στην εξουσία και έχει υπογραφεί συμφωνητικό για χρηματοδότηση διαρκείας του Κώστα Μπακογιάννη μέχρι να ανέλθει ΚΑΙ αυτός στην Πρωθυπουργία μετά τον Κούλη. Ας οργανωθούμε να συγκεντρωθούμε χιλιάδες κάτοικοι του κέντρου άμεσα γύρω από το Δημαρχείο και το σπίτι του Μπακογιάννη, απαιτώντας να σταματήσει ο λαθροεποικισμός και να εκδιωχθούν από την Αθήνα και όλη την Ελλάδα τα λαθροσκουπίδια. Οι εθνοπροδότες αποδεικνύουν συνεχώς ότι δεν δίνουν σημασία στα ψηφίσματα, την γνώμη και την βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών, οπότε ίσως μόνον με ισχυρή δράση και πίεση αναχαιτιστούν στην δικτατορία που έχουν επιβάλλει με τις πολιτικές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο κ.Αδάμο, πολύ σωστές οι θέσεις σου αλλά και η δράση που προτείνεις. Κάντε μια αυτοσχέδια καμπάνια (αυτοσχέδιες αφισούλες, fb κ.α.) υπάρχουν τρόποι να γίνει με ελάχιστα χρήματα, ώστε να σας μάθουν οι Αθηναίοι και να συντονιστούν μαζί σας.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]