Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ενδεχόμενο έκδοσης κορωνα-ομολόγου εξετάζουν οι ΗΠΑ


Οι σύμβουλοι του Λευκού Οίκου συζητούν την πιθανότητα έκδοσης ενός κορωνα-ομολόγου, δήλωσε ο οικονομικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Λάρι Κούντλοου, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Ο Κούντλοου είπε ότι αυτή είναι μια περίοδος για να συγκεντρώσει η κυβέρνηση χρήματα για τις προσπάθειες αντιμετώπισης των συνεπειών του νέου κορωναϊού και ο ίδιος θεωρεί ότι ένα "πολεμικό ομόλογο" αποτελεί θαυμάσια ιδέα. "Θα ήταν μια μακροπρόθεσμη επένδυση στο μέλλον της υγείας, της ασφάλειας και της οικονομίας της Αμερικής", υποστήριξε. "Κατά την άποψή μου, αφήνοντας στην άκρη τις τεχνικές λεπτομέρειες, πιστεύω ότι η ιδέα αυτή είναι η σωστή", πρόσθεσε.

Μιλώντας λίγη ώρα αργότερα σε δημοσιογράφους, ο Κούντλοου είπε ότι η κυβέρνηση του Ρεπουμπλικανού προέδρου "καθοδηγείται από τα γεγονότα" όσον αφορά τον καλύτερο τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να δώσει μια νέα ώθηση στην αμερικανική οικονομία.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]