Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία έχει μπλοκάρει μάσκες για την Ιταλία


Η Corriere della Sera αναφέρει ότι οι πληρωμένες μάσκες είναι μπλοκαρισμένες στο τελωνείο της Άγκυρας.

Για μία πολιτική μάχη Ιταλίας και Τουρκίας μιλάει η Corriere della Sera αποκαλύπτοντας το πρόβλημα που υπάρχει με μία παραγγελία 200.000 μασκών με προορισμό την δοκιμαζόμενη χώρα.

Όπως αναφέρει αυτές είναι πληρωμένες από την κυβέρνηση, προκειμένου να παραδοθούν στα γεμάτα κόσμο νοσοκομεία της Ιταλίας από τον κορωναϊό, όμως αν και είναι έτοιμες, είναι μπλοκαρισμένες στο τελωνείο της Άγκυρας.


Παρά το γεγονός ότι έχουν καταβληθεί οι 670.000 που κοστίζουν, η Τουρκία απαιτεί καινούργια έγγραφα συνεχώς, παρατείνοντας την αποστολή τους, με την Corriere della Sera να βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ούτε τα χρήματα μπορούν να ζητηθούν πίσω, καθώς το εργοστάσιο τις έφτιαξε και τις έστειλε κανονικά, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζουζέπε Κόντε επικοινώνησε με τον Ταγίπ Ερντογάν για το θέμα, υπήρξε δέσμευση ότι θα λυθεί άμεσα, αλλά δύο μέρες τώρα δεν υπάρχει εξέλιξη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]