Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκτακτη σύσκεψη Πούτιν με το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας


Η κατάσταση που διαμορφώνεται στον κόσμο σε σχέση με την απειλή του κορωναϊού, αλλά και η κατάσταση στις διεθνείς αγορές ήταν τα δύο κύρια θέματα τα οποία συζήτησε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βαλντίμιρ Πούτιν, κατά την διάρκεια έκτακτης σύσκεψης με τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ενώ στην ατζέντα των θεμάτων περιλαμβάνονταν και η κατάσταση στο Ιντλίμπ.

"Οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη συζήτησαν για την εφαρμογή των συμφωνιών για το Ιντλίμπ, που επιτεύχθηκαν κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν. Υπήρξε επίσης ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση, που σχετίζεται με τις ισχυρές διακυμάνσεις στις διεθνείς αγορές. Μίλησαν επίσης και για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο σε σχέση με την απειλή του κορωναϊού" δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Στην σύσκεψη πήραν μέρος όπως δήλωσε ο Πεσκόφ, οι πρόεδροι της κρατικής Δούμας (κάτω βουλή) και του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Βιτσισλάβ Βολοντιν και Βαλεντίνα Ματβιένκο, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο προσωπάρχης του Κρεμλίνου Αντόν Βάινο , ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πατρούσεφ, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντίμιρ Κολοκόλτσεφ, ο επικεφαλής της FSB (Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας) και o επικεφαλής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Κατασκοπείας (SVR) Σεργκέι Ναρίσκιν.


Περιορίζονται οι πτήσεις

Η Ρωσία, εξαιτίας του κορωναϊού, από τις 16 Μαρτίου περιορίζει τις αεροπορικές της συνδέσεις με της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ εξαιρούνται οι κανονικές πτήσεις που πραγματοποιούνται από την Μόσχα προς τις πρωτεύουσες των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αντίθετα, οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω του διεθνούς αεροδρομίου Σερεμέτιεβο και του τερματικού σταθμού F του αεροδρομίου.

Στην ανακοίνωση αυτή προέβη το Κέντρο επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

Επίσης από τις 16 Μαρτίου περιορίζεται η αεροπορική σύνδεση με την Νορβηγία και την Ελβετία, εκτός από τις πτήσεις που πραγματοποιούνται προς το Όσλο και την Γενεύη.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]