Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν προτρέπει τους τούρκους να κάνουν... παιδιά!


Βουλευτής του Ερντογάν: Τώρα που είστε σε καραντίνα μην ξεχνάτε ότι πρέπει να κάνετε 3 παιδιά

Τι κι αν όλος ο πλανήτης πασχίζει να σταματήσει την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού; Τι κι αν η Τουρκική οικονομία είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης και τα νούμερα δεν μοιάζουν καθόλου ευνοϊκά για τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Όπως φαίνεται η εκστρατεία "κατάκτησης" του κόσμου μέσω πληθυσμού, καλά κρατεί για την κυβέρνηση του ΑΚΡ.

Αυτό αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος του Ερντογάν, ο οποίος μάλιστα εκλέχτηκε στην... κοσμική Κωνσταντινούπολη.

Ο Αχμέτ Χαμντί Τσαμλί προέτρεψε τους Τούρκους, τώρα που βρίσκονται σε καραντίνα, να μην ξεχνούν την προτροπή που είχε κάνει ο Ερντογάν προς τους Τούρκους του εξωτερικού πριν από μερικούς μήνες. Να κάνουν πολλά παιδιά.


Ο Τσαμλί υπενθύμισε μάλιστα ότι ο Ερντογάν τονίζει το θέμα των "3 παιδιών" σε κάθε γάμο στον οποίο παρευρίσκεται, ως λύση στη μελλοντική μείωση πληθυσμού της Τουρκίας.

"Μπορεί αυτό που μοιάζει τώρα κακό, να εξελιχθεί σε καλό", είπε ο Κωνσταντινοπολίτης βουλευτής του Ερντογάν, προτρέποντας τους Τούρκους να κάνουν τρία παιδιά.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]