Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τούρκος ΥΠΕΣ: Μετά τον κορωνοϊό δεν θα εμποδίζουμε κανέναν να φύγει


Τη θέση της Αγκυρας ότι η αποχώρηση προσφύγων και μεταναστών από τη συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Τουρκίας στον Εβρο αποτελεί παροδικό μέτρο λόγω κορωναϊού και δεν σηματοδοτεί αλλαγή της τουρκικής πολιτικής στο μεταναστευτικό εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Σε συνέντευξή του στο τουρκικό δίκτυο NTV, ο Σοϊλού ανακοίνωσε και επίσημα ότι 5.800 άτομα μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής νύχτας από τη μεθοριακή γραμμή σε εννέα κέντρα στο εσωτερικό της Τουρκίας, ωστόσο επανέλαβε τις απειλές περί επαναφοράς τους, όταν λήξει ο συναγερμός λόγω του ιού.

«Η εν λόγω κίνηση από την πλευρά μας δεν αποτελεί αλλαγή πολιτικής και οι μετανάστες θα είναι ελεύθεροι να επιστρέψουν όταν η πανδημία περάσει», υπογράμμισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Όταν όλα τελειώσουν δεν θα εμποδίσουμε κανέναν που επιθυμεί να φύγει από την Τουρκία».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]