Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διαψεύδει τον... εαυτό του!


Λέτε να υπήρξαν αντιδράσεις από τον "σουλτάνο" Ερντογάν που τόλμησε να τον αποκαλέσει "ψεύτη" ο Παναγιωτόπουλος;
"Ουδέποτε έκανα δήλωση που να αφορά τα λεγόμενα Ερντογάν"

Διαψεύδει ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, τις προηγούμενες δηλώσεις, που του αποδόθηκαν σχετικά με την υποτιθέμενη απάντησή-διάψευσή του όσο αφορά τις δηλώσεις Ερντογάν:

"Σχετικώς με πληροφορίες που αναπαράγονται στα μέσα μαζικής επικοινωνίας περί δηλώσεως του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, διευκρινίζεται ότι ουδέποτε προέβη σε ανάλογη δήλωση. Όλα τα υπόλοιπα είναι προϊόντα ερμηνειών και εκτιμήσεων αυτών που τις εκφράζουν και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τους επίσημους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ κρατών".


Τι είχε βγει νωρίτερα από το ραδιόφωνο του Alpha

Σύμφωνα με το ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία συνεννόηση με την Τουρκία και πώς είναι ψέματα όσα υποστηρίζει ο Ερντογάν.

Οι δηλώσεις που του αποδίδονται από το ραδιόφωνο του Alpha είναι οι εξής: "Εμείς εκείνη τη μέρα, όλη την Παρασκευή, τρέχαμε με το θέμα του ερευνητικού και παρακολουθούσαμε αυτό. Άλλωστε, αυτές οι συζητήσεις δεν γίνονται από εμένα. Αν γινόντουσαν θα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά δεν έγιναν ποτέ".

Υπενθυμίζεται ότι χθες σε δηλώσεις του ο Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, υποστήριξε ότι η Τουρκία είχε στείλει μήνυμα στην Αθήνα για να μην προκληθεί ένταση στην περιοχή των Ιμίων φέτος.

Φέτος δεν ζήσαμε κρίση στα Ίμια (σημειώνεται πως ο Τούρκος πρόεδρος χρησιμοποίησε την τουρκική ορολογία Καρντάκ). Γιατί; Διότι τηρήσαμε μια συγκεκριμένη στάση. Δηλώσαμε πως αν γίνει κάποια κίνηση όπως στο παρελθόν τότε θα απαντήσουμε διαφορετικά και θα δείτε πως αν η Ελλάδα δεν κάνει κάτι στα Ίμια δεν θα γίνει και από την πλευρά μας'', δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος ενώ πρόσθεσε ότι ''ο υπουργός Άμυνάς μου πιθανότατα θα καλούσε τον Έλληνα υπουργό Άμυνας για να τον ευχαριστήσει και για να συνεχιστεί αυτή η διαδικασία στα Ίμια και στα υπόλοιπα νησιά''.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]