Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Κονβόι από 50 τεθωρακισμένα μπήκε στην Ιντλίμπ»


Ένα κονβόι από 50 τουρκικά τεθωρακισμένα οχήματα φέρεται να μπήκε σήμερα το πρωί στην Ιντλίμπ, με τα τουρκικά ΜΜΕ να προαναγγέλλουν ότι πρόκειται για την έναρξη νέας στρατιωτικής επιχείρησης της Τουρκίας.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων η Daily Sabah και το πρακτορείο Ihlas News Agency, μεταδίδουν εικόνες και βίντεο με τεθωρακισμένα να εισέρχονται σε περιοχή, που, όπως υποστηρίζουν, είναι η Ιντλίμπ. Την ίδια ώρα, επίσημη ανακοίνωση από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ή το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ακόμη δεν έχει εκδοθεί.


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε προαναγγείλει στρατιωτική επιχείρηση στην Ιντλίμπ λέγοντας ότι «ένα βράδυ θα έρθουμε ξαφνικά», μια φράση που έλκει την «καταγωγή» της από την εισβολή στην Κύπρο, όπου τα μεγάφωνα έπαιζαν τραγούδι με το συγκεκριμένο ρεφρέν.

Πρόσφατα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ διενήργησε έρευνες στα στρατεύματα στο σημείο μηδέν των συριακών συνόρων με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Γιασάρ Γκιουλέρ και τον Ουμίτ Ντουντάρ. Ο υπουργός Ακάρ επισκέφθηκε για πρώτη φορά το Κέντρο Τακτικής Διοίκησης Ορντού και έλαβε πληροφορίες σχετικά με την τελευταία κατάσταση στην περιοχή.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]