Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι μισθοφόροι του Ερντογάν κλέβουν και λεηλατούν περιουσίες στη βόρεια Συρία


Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που λειτουργούν υπό την καθοδήγηση των τουρκικών δυνάμεων κατοχής, εξακολουθούν να κλέβουν και να λεηλατούν τις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής Ρας αλ Άιν στη βορειοδυτική επαρχία Χασάκα.

Συγχρόνως, οι κατοχικές δυνάμεις συνέχισαν να φέρνουν από την Τουρκία πολεμοφόδια και θωρακισμένα οχήματα για να ενισχύσουν τα σημεία κατοχής τους και να υποστηρίξουν τους τρομοκράτες στην περιοχή.


Πολίτες στη Χασάκα ανέφεραν στον ανταποκριτή του Συριακού Ειδησεογραφικού Πρακτορείου- SANA, ότι οι τρομοκράτες περιφέρονται στις γεωργικές εκτάσεις στην περιοχή της Ρας αλ Άιν και με τη δύναμη των όπλων τους, αρπάζουν τα κοπάδια των προβάτων τους για να τα πουλήσουν με το λαθρεμπόριο στην Τουρκία.

Χθες, οι τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους επιτέθηκαν με όλμους σε κατοικίες στο χωριό Ουμ Χαρμαλάχ στην επαρχία Ρας αλ Άιν, προκαλώντας σοβαρές καταστροφές στα σπίτια του χωριού προκειμένου να αναγκάσουν τους κατοίκους να το εγκαταλείψουν.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]