Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με κλείσιμο της βάσης του Ιντσιρλίκ


Επαναλαμβάνοντας πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο πρόεδρος της Τουρκίας απείλησε σήμερα τις ΗΠΑ με κλείσιμο της αεροπορική βάσης στο Ιντσιρλίκ, στα Άδανα.

«Αν χρειαστεί, η Τουρκία θα μπορούσε να κλείσει την αμερικανική βάση Ιντσιρλίκ και τη βάση ραντάρ του ΝΑΤΟ στο Κιούρεντσικ» δήλωσε ο Ερντογάν , ως απάντηση στις επικείμενες κυρώσεις της Αμερικανικής Γερουσία κατά της Άγκυρας για την πρόσφατη εισβολή της Τουρκίας στη βόρεια Συρία, αλλά και την αγορά των ρωσικών S-400.


Οι δηλώσεις αυτές έγιναν μετά την δεύτερη σε έναν μήνα, έκτατη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης Φάγεζ αλ-Σάρατζ σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

Σχολιάζοντας την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ, ο Τούρκος πρόεδρος σχολίασε ότι ίσως και η Άγκυρα θα έπρεπε να αναγνωρίσει την «γενοκτονία των ιθαγενών Αμερικανών από τις ΗΠΑ, το πιο μαύρο σημάδι στην αμερικανική ιστορία».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]