Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ψευτομουφτήδες της Θράκης συναντήθηκαν με τον Τσαβούσογλου


Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τους «εκλεγμένους» -κι όχι με τους νόμιμα διορισμένους από την ελληνική κυβέρνηση- μουφτήδες της Κομοτηνής και της Ξάνθης

Σε μήνυμά του στο twitter ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αναφέρει ότι παρά τις πιέσεις της Ελλάδας:
«Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα της Μουσουλμανικής Τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα, τα οποία απορρέουν από τις συνθήκες της Αθήνας και της Λωζάνης».
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του μαζί με τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας, Αλί Ερμπάς, τον «εκλεγμένο μουφτή» στην Κομοτηνή, Ιμπραχίμ Σερίφ, και τον Αχμέτ Μετέ, αντίστοιχα «μουφτή» της Ξάνθης.
«Επαναλαμβάνουμε την υποστήριξή μας προς τον Μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και τον Μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, οι οποίοι δεν πτοούνται από τις πιέσεις»,
αναφέρει επίσης στο μήνυμά του ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]