Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γενική αεροπορική επίθεση της Ρωσίας στην βόρεια Συρία


Βομβαρδίζουν αποθήκες όπλων και καυσίμων των ισλαμιστών

Κόλαση εκρήξεων από σφοδρές αεροπορικές προσβολές, της ρωσικής Αεροπορίας σε ελεγχόμενη από την Τουρκία περιοχή κοντά στην Αλ Μπαμπ βόρεια από το Χαλέπι.

Άλλες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι επιθέσεις προέρχονται από την "συμμαχία κατά της ISIS", δηλαδή τις ΗΠΑ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ούτε από τη μια ούτε από την άλλη πλευρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει διαθέσιμες μέχρι τώρα, οι αεροπορικές επιθέσεις στόχευσαν αποθήκες καυσίμων ή κομβόι με βυτιοφόρα των ισλαμιστών ανταρτών που πρόσκεινται και υποστηρίζονται από την Άγκυρα, και είναι οι πρώτες που πραγματοποιεί η ρωσική Αεροπορία σε περιοχή που ελέγχει η Τουρκία στην βόρεια Συρία από το Μάιο του 2017.


Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, οι επιθέσεις είναι συνεχείς και τα άγνωστα αεροσκάφη συνεχίζουν να διαγράφουν κύκλους πάνω απλο την περιοχή, βόρεια από την τουρκικά ελεγχόμενη Αλ Μπαμπ. Υπάρχουν αναφορές για νεκρούς οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στις αποθήκες καυσίμων.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]