Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σουηδία: Περικοπές σε Δήμους λόγω Μεταναστών


Άντε βρε σαΐνια μου, και στα δικά μας... Άλλωστε ο Κυριάκος μας το είπε, είναι οι συμπολίτες μας που έρχονται για να τον κάνουν ευτυχισμένο πρωθυπουργό μιας πολυπολιτισμικής χώρας...

Οκτώ στους δέκα δήμους της Σουηδίας θα αναγκαστούν να πραγματοποιήσουν σημαντικές περικοπές στις υπηρεσίες που προσφέρουν φέτος λόγω της μεταβολής των δημογραφικών δεικτών και του κόστους των νεοαφιχθέντων μεταναστών.

Σχεδόν οι μισοί περικόπτουν τις υπηρεσίες για άτομα με αναπηρία, ενώ πρόκειται να μειώσουν τις δαπάνες στην ατομική και οικογενειακή φροντίδα για να εξοικονομήσουν χρήματα.

«Είμαστε γενναιόδωροι και έχουμε υποδεχθεί πολλές νέες αφίξεις, αλλά βασικά είναι επίσης δημογραφικό υο πρόβλημα. Έχουμε πληθυσμό που γηράσκει και ο δήμος συρρικνώνεται», είπε σε ραδιοτηλεοπτικό φορέα ο Göran Eriksson, διευθυντής της πόλης του δήμου Bengtsfors.


Στο Bengtfors αρκετοί είχαν σημάνει συναγερμό τον Αύγουστο, προειδοποιώντας ότι ο Δήμος θα αντιμετωπίσει πιθανή πτώχευση λόγω της εγκατάστασης πάρα πολλών μεταναστών, περισσότερων από αυτούς που μπορεί να αντέξει.

Και φυσικά αυτός είναι ένας μόνο δήμος ανάμεσα σε πολλούς που αντιμετωπίζουν παρόμοια, αν όχι χειρότερα προβλήματα.

Είναι προφανές ότι αυτή η κατάσταση θα χτυπήσει πάρα πολύ σύντομα την πόρτα της ελληνικής κοινωνίας από την στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να τους εγκαταστήσει στην ενδοχώρα.

The Righter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]