Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Τραμπ ανάρτησε φωτογραφία του ως... Ρόκι Μπαλμπόα


Με μία πρωτοφανή ανάρτησή στο Twitter, o Αμερικανός πρόεδρος επιχείρησε να απαντήσει στη δημοσκόπηση που είδε νωρίτερα σήμερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία το ποσοστό των Αμερικανών που επιθυμεί την παραπομπή του να ανέρχεται στο 47%.

Πιο αναλυτικά, ο Ντόναλντ Τραμπ ανάρτησε στο Twitter μία μονταρισμένη φωτογραφία στην οποία παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Ρόκι Μπαλμπόα, τον διάσημο πυγμάχο του κινηματογράφου που ενσάρκωσε ο Σιλβέστερ Σταλόνε.


Το 47% των Αμερικανών πιστεύει πως ο Τραμπ πρέπει να παραπεμφθεί

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε σάλο, με χιλιάδες χρήστες των social media να τον επικρίνουν και να τον επιδοκιμάζουν, ενώ θεωρείται ως η απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ στην δημοσκόπηση του Reuters/Ipsos στην οποία το 47% των Αμερικανών πιστεύει πως ο πρόεδρος Τραμπ «θα πρέπει να παραπεμφθεί», ενώ το 40% έχει αντίθετη άποψη.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]