Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα παραμύθια της κυβέρνησης για τους «έξι μήνες»


Και επειδή λένε το παραμύθι με τους 6 μήνες διαμονή σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα και τέτοια, απλά να πω ότι ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Ολοι όσοι είχαμε την εμπειρία γνωρίζουμε. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ. Βγάζουν 40 νόμους και εγκυκλίους που τους δίνουν την δυνατότητα να ανανεώνουν τα κ@@@χαρτα τους, να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τα σπίτια τους, τα επιδόματα τους, τα σχολεία των παιδιών τους και τις ασθένειες τους.

Μην ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ ξεκίνησε το 2016 για λίγο υποτίθεται και συνεχώς ανανεώνεται. Θα τους ανοίξουν μαγαζιά. θα τους βάλουν στα σχολεία και θα έρθουν και άλλοι και άλλοι μέχρι να ασφυκτιάς στον τόπο σου και να μην ξέρεις και πού να πας.
Στην Αθήνα τους κουβάλησαν και τους αμόλησαν στις πλατείες αστυνομικές κλούβες ξημερώματα. Πώς νομίζετε ότι ήρθαν όλοι αυτοί στο κέντρο;


Ποιός Αφγανός ήξερε τον Αγιο Παντελέημονα και ποιός Αφρικανός την Πλ. Αμερικής. 10-11 χρόνια μετά είναι ακόμη εκεί έχοντας ανοίξει εκατοντάδες μαγαζιά, τα ψιλικατζίδικα και μίνι μάρκετ είναι αποκλειστικά δικά τους, έχουν διαλύσει τα σχολεία και έχουν διώξει όλα τα ελληνάκια από αυτά, έχουν διώξει όλο τον κόσμο, που δεν μπορεί να ζει στην Καμπούλ, έχουν καταλάβει πεζοδρόμια, δρόμους και πλατείες, έχουν διαλύσει τους επαγγελματίες που είχαν μαγαζιά και γραφεία στην περιοχή και μαζί τους έχει κουβαληθεί και η αλητεία των ΜΚΟ και των αναρχοτραμπούκων.

Αυτό είναι το μέλλον ελληνικής πόλης με λάθρο στην ελληνική επικράτεια.
Μόνος ένας ηλίθιος θα το έκανε αυτό στην χώρα του.
Ή ένας πληρωμένος.
Ή και τα δύο.
Αλήτες.

Ελένη Παπαδοπούλου


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]