Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: «Θα προστατεύσουμε τους ομογενείς μας σε Ελλάδα - Κύπρο - Βουλγαρία»


Προστάτης των απανταχού Τούρκων δήλωσε ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση, ο οποίος υπογράμμισε παράλληλα ότι «μας ενδιαφέρει άμεσα κάθε εξέλιξη στην Μεσόγειο, το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα».

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το ΚΥΠΕ, στην ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση κατά την έναρξη της νέας νομοθετικής χρονιάς, ο πρόεδρος Ερντογάν είπε ότι «Όπως είναι καθήκον μας να προστατεύουμε τα δικαιώματα των ομογενών μας στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, κατά τον ίδιο τρόπο θα το κάνουμε και στα Βαλκάνια και την Ευρώπη. Μας αφορά άμεσα κάθε εξέλιξη σε κάθε σπιθαμή της Μεσογείου, του Αιγαίου και της Μαύρης Θάλασσας».


Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «από την Ευρώπη μέχρι τον Καύκασο, από την κεντρική Ασία μέχρι την νότια Ασία, παντού, δείχνουμε την παρουσία μας με αυτή την αντίληψη», ενώ επισήμανε ότι «καμιά δραστηριότητα εκτός των συνόρων μας δεν έχει σκοπό την κατοχή, την παραβίαση, την εκμετάλλευση».

«Εμείς το βλέπουμε με την αντίληψη του να κρατήσουμε ζωντανό το περιβάλλον μας και να κερδίσουμε μαζί. Όποιο τίμημα και να πληρώσουμε δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ την ανθρωπιστική μας στάση», είπε ο Τ. Ερντογάν.

Πόσο απέχει από την επίσημη κήρυξη πολέμου ο Ερντογάν προς την Κύπρο, την Βουλγαρία και την Ελλάδα, το γνωρίζει μόνο ο ίδιος και δεν προξενεί καμία έκπληξη η ροπή του προς την παράνοια ενός ηγέτη που επιλέγει να απειλεί με πολεμική σύρραξη. Η "έκπληξη" βρίσκεται σε όλους εκείνους τους "πολιτισμένους και φιλειρηνικούς ηγέτες" δυτικών (και όχι μόνο) χωρών, που συνομιλούν και στηρίζουν τον πολεμοχαρή και πολεμοκάπηλο "σουλτάνο" της Τουρκίας, η οποία ενδεχομένως και σύντομα θα εισπράξει όλα όσα της αναλογούν και όχι όλα όσα ελπίζει να πάρει...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]