Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία για Ελλάδα: «Αβάσιμοι οι φόβοι για τους S-400 στην Τουρκία»


Η πώληση των S-400 στην Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, υποστηρίζει ο διευθυντής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για θέματα στρατιωτικο-τεχνολογικής συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάγεφ, τονίζοντας πως «τέτοιου είδους φόβοι είναι απολύτως αβάσιμοι».

Σε συνέντευξη του στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, ο κ. Σουγκάγεφ επισημαίνει πως «το πυραυλικό σύστημα S-400, είναι σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας, [...] δεν είναι επιθετικό όπλο».

Παράλληλα, τονίζει πως είναι το πιο σύγχρονο σύστημα, το οποίο προορίζεται να υπερασπίζεται τον εναέριο χώρο από επιβουλές επιθετικών αεροδιαστημικών όπλων, σύγχρονων και μελλοντικών.

«Η πώληση των S-400 στην Τουρκία δεν απειλεί με κανέναν τρόπο την εδαφική ακεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας», καταλήγει ο κ. Σουγκάγεφ.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Σε συνέντευξη του στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, ο κ. Σουγκάγεφ επισημαίνει πως «το πυραυλικό σύστημα S-400, είναι σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας, [...] δεν είναι επιθετικό όπλο»"


    Το συστημα αντιαεροπορικης αμυνας μπορει να μετατραπει σε επιθετικο οπλο, αν οι τουρκοι κατα την

    διαρκεια αεροπορικων παραβιασεων στο Αιγαιο στοχευουν τα ελληνικα μαχητικα.

    Τους τουρκους ομως τους πειραξε που η Κυπρος παρηγγειλε S-300!

    Αφου λοιπον δεν κινδυνευουμε ,προμηθευστε και την Ελλαδα με S-500.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]