Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αλέξης δεν κατάλαβε γιατί έχασε


Υπάρχει κάτι χειρότερο από τη λαϊκή κατακραυγή που προηγείται και την εκλογική ήττα που έπεται: Το χειρότερο είναι η έλλειψη κατανόησης των αιτίων που σε οδήγησαν εκτός εξουσίας. Είναι κάκιστος οιωνός για το μέλλον όταν η υποχρεωτική «αποστρατεία» από την κυβέρνηση συνοδεύεται από την άγνοια της ζημιάς που προκάλεσαν οι πολιτικές που άσκησαν οι διαχειριστές της εκτελεστικής εξουσίας στο έθνος και στον λαό. Αν ο κυβερνήτης δεν μαθαίνει από τις ήττες, τότε φανερώνει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει στις νίκες.

Ο κ. Τσίπρας, με όσα είπε και στην ομιλία του στη ΔΕΘ αλλά και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, έδειξε ότι ακόμα πάσχει από το ιδιότυπο σύνδρομο του ιδρυματισμού και του εγκλεισμού σε ένα νοερό, πολυτελές δεσμωτήριο, όπου τα κάγκελα σχηματίζονται από την προβολή της επιθυμίας στη θέση της πραγματικότητας και από τις κολακείες του στενού κυβερνητικού κύκλου.

Για την κατάπτυστη και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε «υπερήφανος» επειδή «θα μείνει στην Ιστορία» και εκείνος δεν... οπισθοχώρησε «μπροστά στο πολιτικό κόστος, παρά την απόλυτα υποκριτική στάση του κ. Μητσοτάκη».


Αυτή η προδοσία σίγουρα θα μείνει στην Ιστορία, αλλά για λόγους που είναι αντίθετοι με όσα λέει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ζυγίζει αυτή την υπόθεση με βάση μόνο το πολιτικό κόστος και τη στάση του κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορεί, δηλαδή, να δει πιο μακριά από τη συγκυρία, τις κάλπες και τα μικροκομματικά παιχνίδια. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει πόσο πολύ έβλαψε τον Ελληνισμό με αυτή τη συμφωνία ή -ακόμα χειρότερα- δεν ενδιαφέρεται.

Το αυτό ισχύει και για την εγκληματικότητα, την ανομία, τον εποικισμό της χώρας από ισλαμιστές που στέλνει η Τουρκία κατά χιλιάδες, για την οικονομία, την υπερφορολόγηση και τη γραφειοκρατία.

Επίσης, στην ερώτηση της «δημοκρατίας» για τη διαπλοκή, ο κ. Τσίπρας, χρησιμοποιώντας υπεκφυγές και μισόλογα, προσπάθησε να κουκουλώσει τη δυσάρεστη για τη χώρα μας πραγματικότητα. Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ η διαπλοκή όχι μόνο δεν περιορίστηκε αλλά εξελίχθηκε, γιγαντώθηκε!

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]