Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ροές ανθρώπων ή μετρητών;


Ήρθε η ώρα για μερικές συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις μεταναστευτικές ροές. Τόσο συγκλονιστικές, που ο μέσος αναγνώστης θα συγκλονιστεί από την άρνηση πραγματικότητας που -ηθελημένα- έχει.

Δεδομένο 1ο: Η Συρία και το Αφγανιστάν δεν είναι παράκτιες πόλεις της Τουρκίας. Είναι χώρες από τις οποίες κάποιος πρέπει να ταξιδεύει πολλές μέρες με αυτοκίνητο για να φτάσει στις τουρκικές ακτές. Αυτό πέντε-δέκα μπορούν να το κάνουν και να μη γίνουν αντιληπτοί. 2.5 εκατομμύρια όμως όχι. Άρα όσοι φτάνουν στο σημείο να αποτελέσουν μέρος αυτής της μεταναστευτικής ροής, το έχουν καταφέρει με τη βοήθεια των τουρκικών υπηρεσιών, πληρώνοντας $2,000-$10,000 το κεφάλι «για να περάσουν απέναντι».

Δεδομένο 2ο: Κανένας εντός ελληνικού εδάφους δεν θα μπορούσε να περνάει συστηματικά κόσμο από την Τουρκία χωρίς να το γνωρίζουν οι ελληνικές υπηρεσίες. Κατά διαστήματα βγαίνουν κάτι μπροστινοί στο κλαρί, αλλά οι ροές αμείωτες. Συνεπώς δεν είναι θέμα αυτών που «αποκαλύπτεται» πως διακινούσαν τους μετανάστες αλλά των πιο... μόνιμων συστημάτων.

Δεδομένο 3ο: Ροές υπήρχαν και με αριστερές κυβερνήσεις, οι οποίες θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει πως έδιναν εντολή σε υπηρεσιακούς παράγοντες να αφήνουν τους υποβοηθούμενους από τις τουρκικές υπηρεσίες να περάσουν, και με κυβερνήσεις της σοσιαλιστικής δεξιάς. Άρα η υπόθεση με βάση την οποία είναι ιδεολογικό το υπόβαθρο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Άρα κάποιοι τα παίρνουν επί μονίμου βάσεως, με κάθε κυβέρνηση.


Δεδομένο 4ο: Η Ελλάδα δεν θέλει να σταματήσουν οι ροές. Υπεύθυνη για την αποτροπή παράνομης μετανάστευσης είναι η Ελληνική Αστυνομία. Γιατί δεν την αφήνουν να κάνει τη δουλειά της;

Δεδομένο 5ο: Τί θα έκανε η Ελλάδα αν ήθελε να σταματήσουν οι ροές; Εντός, θα έκανε -σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ- όλα τα προβλεπόμενα απαγορευμένα βασανιστήρια σε αυτούς που μεταφέρουν, ώστε να ομολογήσουν ποιοί τα έπαιρναν και ποιοί τα παίρνουν. Μετά θα έκανε το ίδιο στους σοσιαλιστές των ΜΚΟ, ώστε να μάθουμε και ποιοί είναι οι ξένοι που τους κουράρουν. Τέλος, θα ανακοίνωνε ότι «Στεναχωρούμαστε πολύ που η Τουρκία δεν είναι ικανή να σταματήσει τους Τούρκους που διευκολύνουν τις ροές και, σε συνεργασία με τους εταίρους μας στο ΝΑΤΟ, θα μελετήσουμε τρόπους κοινών επιχειρήσεων εντός της Τουρκίας για την εξόντωσή τους».

Είναι πολλά τα λεφτά κύριοι. Σοβαρευτείτε λοιπόν: ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να σταματήσουν οι ροές ανθρώπων επειδή θέλετε τις ροές χρημάτων.

Anaconda
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο πρώτος που τα πήρε πολύ χοντρά στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια είναι ο Αβραμόπουλος, του οποίου η τοποθέτηση ως επιτρόπου μετανάστευσης στην ΕΕ δεν ήταν καθόλου τυχαία, όπως και το ότι ωρυόταν μέσα στο ευρωκοινοβούλιο ότι η ΕΕ δεν μπορεί να έχει τείχη στις ορδές των λαθρομεταναστών, όταν φωνές με σωφροσύνη και γνήσια ανησυχία για την επέλαση των λαθρο διατύπωναν τους ενδοιασμούς τους και τους φόβους τους για το φαινόμενο αυτό. Φυσικά πληρώθηκαν αδρά και άλλοι πολιτικοί εντός και εκτός συνόρων για... να υπερασπισθούν...τα ανθρώπινα δικαιώματα των ισλαμικών σκουπιδιών που μας κατακλύζουν, χωρίς καμμία αίσθηση ευθύνης για εμάς...τους ιθαγενείς... που δεν αντιδρούμε σε ότι γίνεται εις βάρος μας σε όλους τους τομείς. Είναι πολλααααααααά τα λεφτά για την αλλοτρίωση των εθνών και οι ρόλοι μοιρασμένοι από καιρό στους πουλημένους πολιτικάντηδες που μας διαλύουν συστηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]