Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Πάρτι» ρουσφετολογικών προσλήψεων από Διοικητές υπό παραίτηση


Ρουσφετολογικές προσλήψεις από Διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών που τελούν υπό παραίτηση καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει ότι Διοικητές νοσοκομείων των οποίων η θητεία ανανεώθηκε παραμονές προκήρυξης των εκλογών, κάνουν καθαιρέσεις – τοποθετήσεις Προϊσταμένων με κομματικά κριτήρια.

Με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ενδεικτικά τις προσλήψεις περισσότερων από 15 προσλήψεων συμβασιούχων σε 24μηνες συμβάσεις στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια. «Ο διοικητής υπέγραψε και ανήρτησε στη Διαύγεια προσλήψεις συμβασιούχων με 24μηνες συμβάσεις, με ρουσφετολογικά κριτήρια, εκτός ΑΣΕΠ! Δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας ούτε λαμβάνονται υπόψιν η μοριοδότηση των υποψηφίων» τονίζει.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει τα εξής:
«Οι προσλήψεις συμβασιούχων με ρουσφετολογικά κριτήρια συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.
Οι Διοικητές Νοσοκομείων εξακολουθούν να κάνουν καθαιρέσεις – τοποθετήσεις Προϊσταμένων με κομματικά κριτήρια.
Αυτό που συμβαίνει με τους Διοικητές ΥΠΕ των Υγειονομικών Περιφερειών δεν έχει προηγούμενο. Λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, αν και βρίσκονται υπό παραίτηση, προσπαθούν να κλείσουν ότι ρουσφετολογικές εκκρεμότητες έχουν αφήσει.

Ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας χθες και προχθές υπέγραψε και αναρτήθηκαν στη Διαύγεια πάνω από 15 προσλήψεις συμβασιούχων με 24μηνες συμβάσεις. Εντελώς με ρουσφετολογικά κριτήρια!!! Εκτός ΑΣΕΠ!!! Δεν τηρείται καμία σειρά προτεραιότητας ούτε λαμβάνονται υπόψιν η μοριοδότηση των υποψηφίων.

Το ίδιο και οι άλλοι Διοικητές ΥΠΕ.

Διοικητές Νοσοκομείων εξακολουθούν να κάνουν καθαιρέσεις, τοποθετήσεις Προϊσταμένων οργανικών μονάδων αν και είναι παράνομο. Διοικητές των οποίων η θητεία ανανεώθηκε παραμονές προκήρυξη των εκλογών με εξόφθαλμη ρουσφετολογική Υπουργική Απόφαση.

Θα πρέπει άμεσα να παρέμβει ο Υπουργός Υγείας.

Να σταματήσει το πάρτι των ρουσφετολογικών προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]