Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επαναφέρει το θέμα των οκτώ Τούρκων αξιωματικών η Άγκυρα


Θέμα έκδοσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών οι οποίοι διέφυγαν στην Ελλάδα το 2016 θέτει η Τουρκία στη νέα κυβέρνηση, καθώς με σημερινές δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, Ομέρ Τσελικ, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «επιστρέψει τους πραξικοπηματίες».

Σε ενημέρωση που έδωσε ο Τούρκος κυβερνητικός εκπρόσωπος, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Μητσοτάκης από την οικογένειά του ξέρει τι είναι πραξικόπημα καθώς ο πατέρας του διέφυγε στην Τουρκία. Έχουμε ελπίδα να κάνει περισσότερα για να μας επιστρέψουν τους 8 πραξικοπηματίες – τρομοκράτες».

Υπενθυμίζεται πως το 2018, η Ελλάδα μαζί με τη Γερμανία ήταν μεταξύ των κορυφαίων χωρών της ΕΕ στις οποίες αξιωματούχοι του FETO ζήτησαν άσυλο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος σχολιάζει το πρακτορείο Ανατολή, επικαλούμενο Τούρκους αξιωματούχους.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]