Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρειος Πάγος: Οι δολοφονίες Κουφοντίνα συνιστούν ιδεολογία


Έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη του σημερινού φύλλου της ΕΣΤΙΑΣ, όπου αναδεικνύεται η απόφαση του ποινικού τμήματος του Ανωτάτου Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία η δολοφονική δράση του Κουφοντίνα μπορεί να εκληφθεί ότι συνιστά ιδεολογία στην οποία δεν χωρά σωφρονισμός.

Στο ανωτέρω τμήμα που έβγαλε το παραπάνω αμφιλεγόμενο βούλευμα, μετέχει η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Δήμητρα Κοκοτίνη, η οποία μάλιστα έλκει την καταγωγή της από την Ευρυτανία, πατρίδα του δολοφονημένου από την τρομοκρατία, Παύλου Μπακογιάννη.


Να σημειωθεί ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να συνυπογράψει τον διορισμό της κας Κοκοτίνη, θεωρώντας ότι η προεκλογική επιλογή της από την (επί της ουσίας) υπηρεσιακή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αντισυνταγματική.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η απόφαση του Αρείου Πάγου με την οποία καλείτο το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου να αναιρέσει το βούλευμά του με το οποίο δεν δινόταν άδεια στον Κουφοντίνα, κρίνεται και νομικά προβληματικό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άρειος Πάγος ανέπεμψε την απόφαση του Συμβουλίου του Βόλου με το επιχείρημα ότι εξέτασε την ουσία της απόφασης, αφήνοντας για τον εαυτό του (παρατύπως) αυτόν τον ρόλο μιας και μπαίνει όχι μόνο στην ουσία της υπόθεσης, αλλά επί της ουσίας παρέχει και νομικό άλλοθι στους αδίστακτους δολοφόνους!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]