Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ήττα στις βουλευτικές θα είναι πιο σκληρή…


Ο σκληρός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ δεν… κατάλαβε

Του Γιώργου Πετράκη

Κανονικά θα έπρεπε σήμερα να άρχιζε πάλι το στήσιμο της κάλπης για να ξαναψηφίσουμε την Τετάρτη. Και μετά να οργανώναμε δοκιμαστικές εκλογές Τετάρτη, Παρασκευή και Δευτέρα.

Μέχρι να «μάθουμε» να ψηφίζουμε και να καταλάβουμε ότι για να ψηφίζουμε πρέπει να βγάζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς η ψήφος δεν θα μετράει. Με την λογική του κ. Φλαμπουράρη, ότι όσο δεν βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι ενώ θέλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι συμβαίνει και από λάθος ψηφίζουμε τη Νέα Δημοκρατία…

Χρειάσθηκε να περάσει μια εβδομάδα να κατορθώσουν με την αλαζονεία τους και την προσβολή του εκλογικού σώματος να βάψουν και χθες όλη την Ελλάδα «μπλε», για να πει ο κ. Αλέξης Τσίπρας ότι «πρέπει να ξέρουμε να χάνουμε».

Ξέρουν όμως;

Η κ. Δούρου εμφανίσθηκε να ομιλεί για την «εργαλειοποίηση δυο τραγωδιών» εις βάρος της και να αφήνει σε δεύτερο πλάνο την περιφέρεια και να κηρύσσει τον νέο αγώνα για να μην έρθει η Δεξιά.

Προφανώς ξεχνά ότι είναι η πρώτη που εργαλειοποίησε τις τραγωδίες, και ειδικά στο Μάτι δεν ήταν η αντιπολίτευση που οργάνωνε δήθεν συσκέψεις στο Χαλάνδρι στην Πυροσβεστική για να προβάλει την «ετοιμότητα» του μηχανισμού, ενώ 100 άνθρωποι είχαν, τρεις ώρες πριν, χάσει την ζωή τους και το έκρυβαν, μαζί και η κ. Δούρου για να μην χαλάσει η εικόνα…

Ο κ. Κατρούγκαλος έκρινε ότι υπήρξαν απώλειες όπου δεν υπήρχε κάθοδος υποψηφίων της …Προοδευτικής Συμμαχίας και έφερε ως παράδειγμα την Κρήτη και την νίκη Αρναουτάκη, που είναι σαφές ότι δεν πρόκειται περί εκπροσώπου της Προοδευτικής Συμμαχίας, αλλά καραμπινάτη νίκη των Πασόκων.


Ο σχολιαστής και εκ των πρωταγωνιστών της «Γέφυρας» Παναγιώτης Παναγιώτου (Παν Παν) μας είπε ότι χάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι άλλες δυνάμεις (μεταξύ αυτών και η ΝΔ η οποία όμως κερδίζει τις εκλογές) κατέστρεψαν την χώρα και την οδήγησαν στην χρεωκοπία…

Η Θεανώ Φωτίου έλεγε προχθές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά κυβερνά μόνο 9 μήνες, μηδενίζοντας τον χρόνο πριν τον Αύγουστο του 2018. Τα 3,5 χρόνια δηλαδή που οδήγησαν στην διάλυση της μεσαίας τάξης και μας φόρτωσαν καμιά 80ρια δις χρέος με τους πειραματισμούς των κ. Τσίπρα, Βαρουφάκη, Τσακαλώτου και Λαφαζάνη.

Το βέρτιγκο στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι δεδομένο και δεν τους βοήθησε καθόλου ουτε το χθεσινό χαστούκι για να αρχίζουν να ξελαμπικάρουν και να δουν που βρίσκονται.

Τώρα αρχίζει ο πανικός. Του ο Σώζων εαυτόν σωθήτω. Του ποιος θα γλυτώσει την θέση στην Βουλή, να μην αναγκασθεί να γυρίσει στο μεροκάματο. Το βόλεμα ημετέρων. Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων, η τροπολογία για την μπίζνα του κολλητού, η υπουργική απόφαση για τον επιχειρηματία που θα ανταποδώσει στις δύσκολες στιγμές, τα ρουσφέτια της τελευταίας στιγμής.

Τώρα πια δεν είναι οι παροχές και τα ρουσφέτια για τους άλλους. Τώρα είναι τα ρουσφέτια, τα βολέματα και οι παροχές για την πάρτη τους. Για την τσέπη τους και την εκλογική πελατεία τους. Και ετσι ρισκάρουν η τιμωρία να είναι ακόμη πιο σκληρή…

HellasJournal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]