Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αύριο δεν εκλέγουμε κυβέρνηση. Διώχνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ


Του Σάκη Μουμτζή

Χθες ο πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τους παλιούς ψηφοφόρους του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες, αν το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής αποτελέσει αποδοκιμασία για το κόμμα του.

Αλλά λόγια ν΄αγαπιόμαστε.

Ποια διαφορά θα θεωρηθεί πως είναι αποδοκιμασία για την κυβέρνηση του; 5%, 6% ή 8%; Να υπενθυμίσω πως η μεγαλύτερη διαφορά σε ευρωεκλογές που προηγήθηκαν των εθνικών εκλογών ήταν λίγο κάτω από τις 5 μονάδες.

Επειδή η δήλωση του Α. Τσίπρα είναι ασαφής δεν της δίνω καμιά αξία. Ούτως ή άλλως με οποιοδήποτε αποτέλεσμα μπορεί να δηλώσει ικανοποιημένος.

Τον έχουμε μάθει πλέον.

Ο πρωθυπουργός και η παρέα του έχουν αποδείξει πως:

1. Δεν διαθέτουν ίχνος δημοκρατικής ευαισθησίας, ώστε να εισπράξουν και να αισθανθούν την αποδοκιμασία, και

2. Δεν είναι από τους ανθρώπους που παραδίδουν εύκολα την εξουσία, την στιγμή που γνωρίζει πως μετά ανοίγεται μπροστά του ένας δρόμος δύσβατος, γεμάτος εμπόδια και περιπέτειες.

Όλοι αυτοί, ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που «τους φτύνεις και λένε πως βρέχει».

Συνεπώς, εκείνο που μας απομένει είναι με την ψήφο μας να μην αφήσουμε καμιά αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο νικητής στις εθνικές εκλογές.


Αύριο δεν εκλέγουμε κυβέρνηση. Δεν μας ενδιαφέρει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό θα το μάθουμε στην ώρα των εθνικών εκλογών. Αύριο τιμωρούμε τον Α. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί:

1. Δίχασε και εξακολουθεί να διχάζει τον Ελληνικό λαό.

2. Εξαπάτησε και εξακολουθεί να εξαπατά τους πολίτες, υποσχόμενος παροχές που δεν θα τις εκπληρώσει αυτός.

3. Διάγει βίο χλιδάτο, την στιγμή που, εξαιτίας της πολιτικής του, εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν.

4. Διέσυρε και ευτέλισε όλους τους θεσμούς του πολιτεύματος, επιχειρώντας μάλιστα και την κατάλυση της διάκρισης των εξουσιών.

Και τέλος,

5. Έσυρε την πατρίδα μας στην συμφωνία των Πρεσπών, παραδίδοντας εθνότητα και γλώσσα στους βόρειους γείτονες μας.

Αν αύριο το μήνυμα που θα στείλουν οι κάλπες προς τον πρωθυπουργό θα είναι ξεκάθαρο, αυτός και να θελήσει να εξαντλήσει την τετραετία, μόνον ζημία θα κάνει πρώτα στην πατρίδα μας και δευτερευόντως στον ίδιο και στο κόμμα του.

Αν το βράδυ της Κυριακής η διαφορά στις ευρωεκλογές θα είναι 5 μονάδες plus, δηλαδή η μεγαλύτερη διαφορά που θα έχει παρατηρηθεί σε ευρωεκλογές, τότε ουδείς θα αμφιβάλλει όχι μόνον για τον νικητή των εθνικών εκλογών, αλλά και για την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Το πώς ο Α. Τσίπρας θα χειρισθεί μείζονα ζητήματα, μεταξύ των οποίων και τα εθνικά θέματα, σε αυτό το τετράμηνο της περαιτέρω απαξίωσης του, αυτό αφορά την δημοκρατική ευαισθησία του, η οποία ως γνωστόν δεν υπάρχει.

Πάντως δικό μας καθήκον είναι να προσέλθουμε μαζικά στις κάλπες και να έχουμε στο μυαλό μας πως την Κυριακή διώχνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :


  1. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
    Άλλος Τσίπρας.
    Ο πρώην βουλευτής Βελόπουλος πουλάει "αποκλειστικές επιστολές" του Ιησού και μετά το διαψεύδει!

    Τί άλλο θα ακούσουμε;
    Ο Χριστέμπορας
    παριστάνει τον Χριστιανό.

    Δεν θα επέμβει επιτέλους η Δικαιοσύνη;
    Η Εκκλησία, η 'Ενωση Θεολόγων, γιατί σιωπούν;
    Αποθρασύνθηκε από την ατιμωρισία, ίδρυσε κόμμα και πιθανόν να είναι στην επόμενη Βουλή !

    Δείτε τον Βελόπουλο
    https://www.youtube.com/watch?v=obXNlybR6_A

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]