Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το νόμπελ... κωλοτούμπας και τα σκλαβικά παραμύθια στις Σέρρες


Η Τουρκάλα δικαστίνα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το φλερτ Σερβίας - Ρωσίας και ο χαμηλός μισθός των... 11.500 ευρώ

Τη γνώμη του ως "ειδήμων" στις κωλοτούμπες μετά από δημοψηφίσματα εξέφρασε στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες για το Brexit ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

Τα στήθη των Συριζαίων γέμισαν με υπερηφάνεια που αναγνωρίζεται η συμβολή του ηγέτη τους στα παγκόσμια δρώμενα. [Νόμπελ κωλοτούμπας υπάρχει;]

Απίστευτες καταστάσεις στην δικτατορία της Τουρκίας. Η Ραμπιά Μπιγικλί, που προφυλακίστηκε, όταν ήταν έγκυος 5 μηνών, και είναι κρατούμενη στις κλειστές γυναικείες φυλακές του Ελάζιγ, έγραψε για τα βάσανα που τράβηξε η ίδια και το μωρό της η Μαβί, όταν για να γεννήσει την πήγαν στο νοσοκομείο, όπου την υποχρέωσαν με τεχνητούς πόνους να γεννήσει φορώντας χειροπέδες.

«Οι γηγενείς κάτοικοι των Σερρών είναι Σλάβοι». Αυτό υποστηρίχθηκε σε αίθουσα Δικαστηρίου στις Σέρρες, από καθηγήτρια εξ Αθηνών. Όταν μιλώ για ανθελληνική παιδεία, κάνω λάθος; Αυτοί διδάσκουν τους νέους Έλληνες. [Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, είναι κι αυτοί Σλάβοι; Αν δεν είναι, πώς αντέδρασαν;]

Ο αλβανικός στρατός αναλαμβάνει την ασφάλεια του αεροδρομίου Ρίνας. Η υπουργός Άμυνας, Όλτα Τζάσκα, δήλωσε ότι η στρατιωτική Αστυνομία και το ειδικό τάγμα των ενόπλων δυνάμεων θα βρίσκονται περιμετρικά του αεροδρομίου. Η απόφαση ελήφθη μία ημέρα μετά τη ληστεία των 10 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο αεροδρόμιο από ένα σχεδόν έτοιμο για απογείωση αεροσκάφος. Η αλβανική κυβέρνηση, έριξε την ευθύνη στον Κινέζο παραχωρητή, υπεύθυνο για την ασφάλεια.


Από αλβανικό δημοσίευμα: 
«Η αδελφή του τρομοκράτη Κωνσταντίνου Κατσίφα θα είναι τιμητικά επικεφαλής της ελληνικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 14 Απριλίου. Με πρωτοβουλίες ορισμένων ελληνοαμερικανικών κύκλων στη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη, τιμάται ο τρομοκράτης Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από ένοπλη σύγκρουση με την αλβανική αστυνομία στο νότο της Αλβανίας», 
όπως σημειώνεται.

Προσθέτει ότι η Αλβανική Αμερικανική Ένωση στη Μασαχουσέτη, ανακοίνωσε ότι δεν θα ανεχθεί «εχθρικά και αποσχιστικά συνθήματα κατά της χώρας στην κοινότητά μας στη Βοστώνη ή τη Μασαχουσέτη, που είναι το σπίτι μας».

H Σερβία πλησιάζει τη Ρωσία περισσότερο; Η υπουργός Εμπορίου της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (EEU), Βερόνικα Νικισίνα, προανήγγειλε την υπογραφή συμφωνίας για τη δημιουργία μίας "ελεύθερης εμπορικής ζώνης" με την Σερβία, με τις σχετικές υπογραφές να "πέφτουν" τον προσεχή Οκτώβριο.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση συνιστά μία οικονομική ένωση κρατών και αποτελεί διάδοχο οργανισμό της Ευρασιατικής Οικονομικής Κοινότητας. Ιδρυτικές χώρες της EEU αποτελούν η Λευκορωσία, το Καζακστάν και η Ρωσία.

Υπάρχει δουλειά που έχει μισθό 11.500 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, αλλά δεν βρίσκεται κάποιος να την αναλάβει; Κι όμως, υπάρχει και είναι στην Κύπρο. Το αποκαλύπτει το philenews.gr, το οποίο στο ρεπορτάζ αναφέρεται σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Συγκεκριμένα τονίζει ότι πυροσβεστικό αεροπλάνο του Τμήματος Δασών μένει στην ουσία καθηλωμένο γιατί δεν βρίσκουν πιλότο να το πετά. Και τούτο επειδή ο μισθός των 11.500 ευρώ μηνιαίως, θεωρείται… χαμηλός!

Τώρα θα μας δικάζει Τουρκάλα. Με μεγάλο ενθουσιασμό ανήγγειλαν τα τουρκικά ΜΜΕ την εκλογή της Τουρκάλας δικαστίνας, Σααντέτ Γιουκσέλ, στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η θητεία της οποίας στο ανώτατο αυτό δικαστικό όργανο της Ευρώπης θα διαρκέσει εννέα ολόκληρα χρόνια.

Καλλισθένης εν δήμω
Voria



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]