Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξυδάκης: Αμαύρωσαν την εθνική επέτειο οι διαμαρτυρίες


«Αμαύρωση της εθνικής επετείου παρά πολιτική εκδήλωση» χαρακτήρισε τις διαμαρτυρίες των πολιτών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στις εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Ν. Ξυδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι από όλους ένας αγνός πατριωτισμός, υπάρχουν και ακροδεξιοί φασίστες που ξετρυπώνουν ερεθίζοντας τα συναισθήματα πολιτών που δεν έχουν τέτοια πρόθεση και καλλιεργώντας φόβο πανικό και ψέματα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο επίσης για έναν κόσμο που έχει εικόνα θιγόμενου πατριωτισμού και αντιδρά αλλά δεν γνωρίζει τα γεωστρατηγικά δεδομένα στα Βαλκάνια και τι σημαίνει για την Ελλάδα να έχει έναν ειρηνικό γείτονα στα βόρειά της.


Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Τσιρώνη για το Καστελόριζο, ο Νίκος Ξυδάκης είπε «αυτά τα πράγματα ας τα συζητήσουμε με όρους διεθνών δικαίου. Υπάρχει η διεθνής υδρογραφική υπηρεσία και σύμφωνα με αυτή το σύστημα του Καστελόριζου δεν είναι στο Αιγαίο όπως και τα Κύθηρα είναι στο Ιόνιο. Είναι πάγια θέση της Ελλάδας να ασκεί πολιτική με διεθνείς κανόνες απέναντι στην Τουρκία» για να προσθέσει πως «ότι η Ελλάδα έχει νησιά στα ύδατα της Ανατολικής Μεσογείου της δίνει πλεονεκτήματα».

Ερωτηθείς, τέλος, για την Μυρσίνη Λοΐζου η υποψηφιότητα της οποίας αποσύρθηκε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε μόνο στο σχόλιο ότι «έγινε λάθος και απεσύρθη η υποψηφιότητα και προχωράμε».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. "Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Ν. Ξυδάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι από όλους ένας αγνός πατριωτισμός, υπάρχουν και ακροδεξιοί φασίστες που ξετρυπώνουν ερεθίζοντας τα συναισθήματα πολιτών που δεν έχουν τέτοια πρόθεση και καλλιεργώντας φόβο πανικό και ψέματα»"


    Περα απο το γεγονος οτι απειλουσατε εμμεσως τον Ελληνικο λαο οτι σε περιπτωση μη λυσης τα Σκοπια

    θα αναγνωριζονταν ως "Δημοκρατια της Μακεδονιας"-οπως ακριβως τα κατονομαζει και η αχρηστη

    νεολαια του ΣΥΡΙΖΑ-και περα απο το γεγονος οτι βαπτιζετε "ακροδεξιους" αυτους που σας

    καταγγελουν ως προδοτες, αφου τιθεστε κατα των Εθνικων Παρελασεων,γιατι συμμετεχετε σε αυτες;

    Αν αμαυρωνονται οι Παρελασεις ,ειναι εξαιτιας της παρουσιας σας σε αυτες και του θρασους σας να

    ετεροπροσδιοριζετε τους αλλους ,αφου εχετε ηδη αποδειξει οτι ειστε προδοτες του Εθνους!!


    "Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο επίσης για έναν κόσμο που έχει εικόνα θιγόμενου πατριωτισμού και αντιδρά αλλά δεν γνωρίζει τα γεωστρατηγικά δεδομένα στα Βαλκάνια και τι σημαίνει για την Ελλάδα να έχει έναν ειρηνικό γείτονα στα βόρειά της."


    Ενω εσεις που εχετε ιδεα απο γεωστρατηγικη (!!!!), αποδεχεστε νομιμοποιηση της παραχαραξης της

    Ιστοριας απο τους Σκοπιανους,επινοησατε "μακεδονικη" εθνοτητα και γλωσσα και υιοθετησατε την

    σλαβικη προπαγανδα περι "γεωγραφικης Μακεδονιας" με σκοπο την ειρηνη!!

    Μηπως και το γεγονος οτι οι Σκοπιανοι ισχυριζονται οτι υπαρχει και "μακεδονικη μειονοτητα" στην

    Ελλαδα προοιωνιζει το ποσο "ειρηνικο" θα ειναι το μελλον;

    Μηπως το γεγονος οτι μοιραζουν φυλλαδια για αυτονομια της Μακεδονιας εντος Ελληνικου εδαφους;

    Μηπως το γεγονος οτι διαφημιζουν "μακεδονικα" κρασια 2.000 ετων;

    Οι υποτελεις λυσεις δεν φερνουν ποτε ειρηνη!!

    Αντιθετως, δινουν το εναυσμα για ακομα περισσοτερες διεκδικησεις εις βαρος της εδαφικης μας

    ακεραιοτητας!!


    "Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις Τσιρώνη για το Καστελόριζο, ο Νίκος Ξυδάκης είπε «αυτά τα πράγματα ας τα συζητήσουμε με όρους διεθνών δικαίου."


    Αν ειχατε ιδεα απο Διεθνες Δικαιο, δεν θα τολμουσατε να διαφοροποιησετε το Καστελοριζο απο τα

    αλλα νησια του Αιγαιου και ουτε θα ξεκινουσατε καν να αναφερεστε σε αυτο το θεμα!

    Επειδη η προδοσια και η ξεφτιλα σας αποδεικνυονται συνεχως, αποδεχεστε την επαισχυντη συμφωνια

    των Πρεσπων ως ιδανικη βαση για "μοιρασια" στο Αιγαιο!!

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!!

    Ανηκει στον Ελληνικο λαο!

    Και επειδη δεν εχετε κανενα ενδοιασμο στο να αυτοεξευτελιζεστε, μοιραστειτε τις περιουσιες σας

    με τους τουρκους για μα αποδειξετε οτι δεν ειστε "μοναχοφαηδες"!!

    Ξεφτυλισμενα ανδρεικελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλειο το σχόλιο! Μα όλοι οι (ξε)Τσίπ(ρ)ωτοι του ΣΥΡΙΖΑ και ο αυτο-γελοιοποιούμενος Ξυδάκης μαζί, όλα τα φέρνουν στα μέτρα της ξετσιπωσιάς τους. Ακόμα και τον πατριωτισμό των Ελλήνων!

      Και μόνιμα το κατάμαυρο ως άσπρο. Δώσε-δώσε σανό στο λαό κάποιοι θα πειστούν να τον φάνε και Θα ξαναψηφίσουν ως "ΣΩΤΗΡΕΣ" αυτούς που μας έχουν ολοκληρωτικά καταστρέψει.

      Πρέπει επειγόντως να σκεφτούμε τρόπους να αφυπνίσουμε αυτό το ποσοστό των πολιτικά "κοιμώμενων" πριν με την ψήφο τους μας καταστρέψουν όλους. Και την Ελλάδα δια παντός και ολοκληρωτικά. Όποιος έχει ιδέες για το πως μπορεί να γίνει ο αγώνας αυτός, το ταχύτερο εν όψει εκλογών, να τις δημοσιοποιήσει.

      Ας μείνουν μαζί τους όσοι "τρώνε" από εδαύτους, πουλώντας χωρίς έλεος και χωρίς αιδώ τα ιερά και τα όσια της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας. Οι Γραικύλοι δεν έχουμε καμία ελπίδα να αλλάξουν. Για το λόγο αυτό τους αφήνουμε εκτός της επείγουσας προσπάθειας μας προς αφύπνιση των καλοπροαίρετων, αλλά "κοιμώμενων"!

      Διαγραφή
  2. Οι διαμαρτυρίες και οι αποδοκιμασίες ανέδειξαν το θέατρο του παραλόγου που παίζουν εδώ και δύο χρόνια περίπου,όταν "αποφάσισαν" να "λύσουν" το σκοπιανό κατόπιν εντολής.
    Είναι παρανοϊκό να παρευρίσκεσαι σε Εθνική Επέτειο την μεγαλύτερη που έχεις στη νεώτερη(περίπου 200 χρόνια) Ιστορία σου και να αμφισβητείται αυτή όχι μόνο από τους παραδοσιακούς εχθρούς σου και τους συμμάχους του,αλλά να θεωρείται και να προβάλεται ως επιτυχία...
    Είναι χαρακτηριστικά τα ανέκφραστα πρόσωπα τους στις διαμαρτυρίες,προφανώς έχουν λάβει οδηγίες αντιμετώπισης από επικοινωνιολόγους και άλλες ειδικότητες πως να "χειρίζονται" τέτοιες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]