Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μοναδικό πολιτικό αξίωμά τους είναι… «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»


Του Γιώργου Κωτσού

Η Συμφωνία των Πρεσπών που ψηφίστηκε στη Βουλή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και…ΣΙΑ(!), φαίνεται ότι είναι η απαρχή εφαρμογής ενός - μέχρι πρότινος - μυστικού σχεδίου ριζικής αλλαγής της εθνικοπολιτικής φυσιογνωμίας της Ελλάδος, όπως όλοι μας την ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια!

Οι Ευρωατλαντικά μεταλλαγμένοι «αριστεροί σωτήρες», πέταξαν χωρίς αιδώ το προσωπείο του αριστερού δημοκράτη προοδευτικού μεταρρυθμιστή με το οποίο κατάφεραν να πείσουν ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων πολιτών να τους εμπιστευτεί τη διακυβέρνηση της χώρας μας και δείχνουν πλέον τον πραγματικό εαυτό τους!

Προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν!

Αδιαφορούν πλήρως για τα εκατομμύρια που φωνάζουν και οδύρονται διότι ξεπουλιούνται εν μια νυκτί Ιερά και Όσια της πατρίδα μας.

Δεν τους «καίγεται καρφί» που ο κόσμος μετά βίας τα βγάζει πέρα λόγω της πρωτοφανούς φορολαίλαπας που εξαπέλυσαν εναντίον του (διότι απλά δεν ήξεραν τι άλλο να κάνουν) και τον κοροϊδεύουν κιόλας με νέες υποσχέσεις για αναδιανομή των εισοδημάτων, διορισμούς και αυξήσεις μισθών.

Είναι ξεκάθαρο πια ότι μας εξουσιάζει μια κάστα συμφεροντολόγων πολιτικάντηδων αποφασισμένη να πραγματώσει το ιδεοληπτικό όραμά της πριν να λήξει η κυβερνητική θητεία της επονομαζόμενης από τους ίδιους,«πρώτης φοράς Αριστερά»!


Όλοι τους, στρατιωτάκια – ακούνητα – αλύγιστα της παραπαίουσας Ευρωλάγνας Ελληνικής δήθεν «αριστερής» νομενκλατούρας, στοιχήθηκαν πίσω από τον υπέρτατο στόχο, κατοχής της καρέκλας και δεν δίνουν πουθενά λογαριασμό, ούτε για τις αποφάσεις, ούτε για τις πράξεις τους!

Εκμεταλλεύονται χαιρέκακα στο έπακρο τον Κοινοβουλευτισμό και τις πρόνοιες της δημοκρατικής εξουσίας που οι ίδιοι κάποτε λοιδορούσαν, για να νομοθετήσουν τις πολιτικές φαντασιώσεις τους χωρίς να ρωτούν καν τους πολίτες που τελικά τις υπομένουν!

Γι’ αυτούς, στο όνομα μιας παρωχημένης διεθνιστικής φιλοσοφίας, η Μακεδονία δεν είναι μια, ούτε Ελληνική, όπως διατρανώνουν όλα τα ευρήματα και τα μνημεία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, μα και η παγκόσμια ιστοριογραφία!

Γι’ αυτούς οι πατριωτικές εκδηλώσεις των Ελλήνων είναι… ακροδεξιά παραληρήματα(!) καθότι οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία της υγιούς λαϊκής αμφισβήτησης του πολιτικού τους αλάθητου, αντίκειται στις φασίζουσες αριστερίστικες ιδεολογικές καταβολές τους! Απόδειξη οι εξοργιστικές απαντήσεις που έδωσε ο αρχηγός τους κ. Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της Γαλλίας κ. Εμμανουέλ Μακρόν στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της ΕΕ… Αρχικά ο Έλληνας πρωθυπουργός(!) ακούγεται να περιγράφει τους συμμετέχοντες στο μεγάλο συλλαλητήριο της Κυριακής 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ως «ακροδεξιούς λαϊκιστές»! Η επόμενη ερώτηση του κ. Μακρόν, παρουσία του προέδρου της Κύπρου κ. Νίκου Αναστασιάδη, αφορούσε τον όγκο των διαδηλωτών, με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει λόγο για περίπου 70.000 πολίτες! Ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέχεια εκφράζεται για όσους διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς σε νέα ερώτηση για το «αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι υπέρ» ακούγεται να απαντά χαμογελώντας «ναι, νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους»!

Άκουσον, άκουσον… Βρέθηκε Έλληνας πρωθυπουργός που αδίστακτα διέσυρε διεθνώς τον λαό του, χαρακτηρίζοντας κυνικά άντρες, ολόκληρες οικογένειες, γέρους και γυναικόπαιδα… ακροδεξιά στοιχεία και ανεγκέφαλους ανθρώπους(!), υποβαθμίζοντας σκοπίμως σε τραγικά επίπεδα τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές του συλλαλητηρίου της 20ης Ιανουαρίου!

Πραγματικά απίστευτη συμπεριφορά για όλους εμάς τους κοινούς Έλληνες θνητούς, αληθινή και ψυχρά υπολογισμένη όμως από όλους αυτούς που απαρτίζουν την σύγχρονη Συριζαϊκή «Σύγκλητο» που διοικεί σήμερα στο Μαξίμου!

Γι’ αυτούς που η θέση της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας είναι στο περιθώριο της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου κι’ ας οφείλουμε αποδεδειγμένα όλοι οι Έλληνες σε αυτήν την ύπαρξη του Έθνους και της γλώσσας μας!

Γι’ αυτούς που ο πλούτος, η ευημερία και η αποδοτική αυτόβουλη υπερεργασία είναι «ποινικά αδικήματα», αντίκεινται στα κρυφοσταλινικά σχέδιά τους και γι’ αυτό επινοούν πρωτοφανή νομοθετήματα με ξεκάθαρο στόχο την εξάλειψή τους από την οικονομική ζωή του τόπου!

Γι’ αυτούς που η αναδιανομή των εισοδημάτων έχει τον χαρακτήρα της συνεχούς αφαίμαξης των ιδεολογικών εχθρών τους, της μεσαίας τάξης και των ελεύθερων επαγγελματιών, μέχρι την τελική εξαφάνισή τους!

Γι’ αυτούς που τα επιδόματα είναι στην ουσία ισχυρά εργαλεία πολιτικής ομηρίας και χειραγώγησης των φτωχών και των αδυνάτων, οι οποίοι όλως τυχαίως αυξάνονται και πληθαίνουν λόγω της στοχευμένης θα έλεγα, μη εφαρμογής ενός εξειδικευμένου πολυδυναμικού αναπτυξιακού προγράμματος και αποτελεσματικών πολιτικών που θα δώσουν λύσεις στα τεράστια κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα!

Γι’ αυτούς που οι εκλογές είναι αυτοσκοπός ώστε να επιτύχουν την ιδεολογικοπολιτική τους κυριαρχία στο σύστημα εξουσίας και μετά κάνουν ότι μπορούν για να την διατηρήσουν στο διηνεκές, μη διστάζοντας να επιβάλλουν την εφαρμογή εξυπηρετικών καλπονοθευτικών νομικών εφευρημάτων («απλή αναλογική – Κλεισθένης)!

«Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» είναι το μοναδικό πολιτικό αξίωμά τους και το επόμενο διάστημα θα το δούμε να παίρνει «σάρκα και οστά» σε μείζονα ζητήματα που κρίνουν όχι μόνο την Ελληνική οικονομία, αλλά κυρίως την εθνική υπόσταση της χώρας και το δημοκρατικό πολίτευμά μας!

Απαιτείται εδώ και τώρα, εγρήγορση και στενή συνεργασία όλων των δημοκρατικών δημιουργικών δυνάμεων της πατρίδας μας για να μην επιτραπεί στην σημερινή κυβερνώσα αριστερόστροφη συνιστώσα-κολαούζο εγχώριων και ξένων συμφερόντων, να υποχρεώσει τον Ελληνικό λαό σε μη αναστρέψιμη πορεία εξαθλίωσης, σε ιστορική λήθη και πολιτισμική οπισθοδρόμηση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν αλλότριες επιδιώξεις που δεν μπορεί κανείς μας να διανοηθεί!

Liberal


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]