Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρέθη αρχηγός για την Μποφίλιου


Η υπομονή είναι σπουδαία αρετή. Όλα λύνονται, αρκεί να μάθεις να περιμένεις πιο πολύ απ' όσο επιμένει το πρόβλημα

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μια τυχερή καλλιτέχνις, αλλά άτυχη αγωνίστρια της Αριστεράς. Τυχερή διότι έχει ακροατήριο. Ατυχη επειδή δεν έχει αρχηγό για ν' ανέβει μαζί του στο βουνό (όχι για να μαζέψει χόρτα, αλλά για να αποταμιεύσει αέρα λεφθεργιάς (κάπως έτσι πρέπει να γράφεται στην κομμουνιστική διάλεκτο η ελευθερία) κάμνοντας επανάσταση.

Συγκεκριμένα, η κυρία Μποφίλιου, το 2017, είχε πει τα ακόλουθα:
«Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: Επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη. [...] Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη».

Δεν πρόλαβε να κυλήσει πολύ τριάστερο κονιάκ στο μνημόσυνο της ελληνόφωνης Αριστεράς και η διαπρεπής τραγουδίστρια, αντί να κάνει επανάσταση, παντρεύτηκε και πήγε και ταξίδι του μέλιτος σε «εξωτικό προορισμό», όπως ανέφεραν οι πάντοτε καλά ενημερωμένες πηγές (τόσο ενημερωμένες, ώστε δεν τον ήξεραν αυτό τον εξωτικό προορισμό). Και αντί να πιει το μεθυστικό κρασί του επαναστατικού κομμουνισμού και το αίμα των καπιταλιστών με το μπουρί της σόμπας, η κυρία Μποφίλιου ήπιε τα ήσυχα κοκτέιλ της μετά του συζύγου.

Και η τάδε Διεθνής των κομμουνιστών έμεινε με τον καημό: «Αααααχχχ, αν περίμενε λίγο η Νατάσσα, θα έβλεπε φωτό με τον ύπατο κάγκουρα επαναστάτη Πολάκη να μαζεύει καφέ (βαστώντας καλάσνικοφ) στη μακρινή Νικαράγουα και θα αναγνώριζε στο πρόσωπό του τον Τσε Καρμπονάρα των ονείρων της».

Πράγματι, όλοι οι Ελληνες, μόλις αντίκρισαν τον Πολάκη να ποζάρει ένοπλος στις φωτογραφίες που μόνος του πόσταρε στο facebook, πίστεψαν βαθιά ότι υπάρχει σωτηρία - αρκεί οι κομμουνιστές να πιστεύουν στην επανάσταση και να μένουν μακριά από την Ελλάδα. Αν χρειαστεί, ας πάνε και στη Νικαράγουα να μαζέψουν καφέ. Κι αν δεν έχει καφέ, θα σπείρουμε εμείς, αρκεί να μας κάνουν τη χάρη να φύγουν να πάνε να τον μαζέψουν...

Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]