Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρέχει υπουργούς στη στράτα μας


Απίστευτο! Βρέθηκε άνθρωπος να χορεύει ακόμα χειρότερο ζεϊμπέκικο από τον ΓΑΠ! Είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης

Ο αγαπητός στα ΜΜΕ Πολάκης πήγε στον Κραουνάκη, μεράκλωσε και σηκώθηκε -με το τσιγάρο στο χέρι η υπουργάρα Υγείας (βοήθειά μας)- να χορέψει. Ραγίσαν τα πατώματα, τζάνουμ, όταν άρχισε να στριφογυρνάει αργά, σαν ανεμόμυλος που λάσκαραν οι αρμοί του κι ο έλικάς του είναι έτοιμος να ξεκολλήσει από τη βάση και να κατρακυλήσει στην πλαγιά. Πιο γραφικός κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη ο αψύς σύντροφος με τους πάντα εύστοχους και υποδειγματικά αξιοκρατικούς διορισμούς διευθυντάδων στα νοσοκομεία.

Μπορεί ο σοσιαλισμός να οικοδομείται με κόπο, αλλά ο χαρακτήρ του υπουργού ατσαλώνεται με τη διασκέδαση - ευτυχώς, διότι κι εμείς διασκεδάζουμε μαζί του, by proxy που λεν κι οι Αμερικανοί. Πήγαιν’ από δω, πήγαιν’ από κει, μπας και μπορέσει να κάνει καμιά φιγούρα. Γιαβάς γιαβάς (σιγά σιγά) τα βήματα και προσεκτικά διότι η νεότης παρήλθε, το σφρίγος απέδρασε και η μεθανόλη στο αίμα υπονομεύει τον έλεγχο του σώματος.


Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί (θα είναι τω όντι ένα από τα ξεκαρδιστικότερα της χρονιάς) και θαυμάστε στο 1' 06’’ τη μεγαλόπρεπη σαβούρδα που τρώει ο παραζαλισμένος Πολάκης αποθεούμενος με χάχανα από τους μερακλωμένους θαμώνες. Ο διονυσιασμένος πολιτικός ολοκληρώνει τη (μάλλον ακούσια) φιγούρα με κάτι που θυμίζει πους απ! Τη στιγμή της πτώσης, την ώρα τής παρ' ολίγον πρόσκρουσης στο σκληρό, αλλά πάντα αντρίκειο και λεβέντικο δάπεδο του μπουζουκτσίδικου, εμφανίστηκε ολόφωτος ο Ελληνισμός (με τη μορφή του αθλητισμού).

Ακόμα και σ’ εκείνη την αντίξοη περίσταση, ο πολύπειρος συριζαίος πήγε να το «σώσει» βάζοντας τα χέρια κόντρα στην κατάμαυρη τη γη που πήγε να τον καταπιεί (άτιμη βαρύτητα, στιγμή δεν ξαποσταίνεις). Το σκηνικό, τελικά, ήταν ενδιαφέρον και θύμισε παρωδία πλάνου από την ταινία «American Beauty», όπου ο θηλυκός πειρασμός που ενσαρκώνει η Μίνα Σουβάρι και τον οποίον ονειρεύεται ο Κέβιν Σπέισι κολυμπάει σε ροδοπέταλα. Ο Πολάκης στην πίστα του Κραουνάκη έκανε πλονζόν σε κόκκινες χαρτοπετσέτες και γαρούφαλα. Κάτι είναι κι αυτό…


Παναγιώτης Λιάκος
Δημοκρατία



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]