Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζουράρις: Αν διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ, θα είμαι «ελευθέρας βοσκής»


Άραγε ο βουλευτής υπονοεί ότι μέχρι σήμερα ήταν "εσταυλισμένο ζώον" ή δηλώνει ότι είναι ελεύθερος προς εσταυλισμό και... βοσκή;

Αν παραμείνει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα συνεχίσει και ο ίδιος να είναι συνεργαζόμενος, τόνισε ο Κώστας Ζουράρις, χαρακτηρίζοντας απρέπεια μια ενδεχόμενη αποχώρησή του που θα οδηγούσε στην κατάργησή της.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ, Ζουράρις τόνισε πως «αν παραμείνει η ΚΟ και εγώ είμαι ο πέμπτος, βεβαίως δεν θέλω να τους κάνω τέτοια ζημιά και καταργηθεί με την αποχώρησή μου η ΚΟ. Αν εξαρτάται από εμένα να παραμείνουν πέντε στους ΑΝΕΛ θα παραμείνω μέχρι πέρατος της εντολής και μετά θα δείξει», τόνισε ο κ. Ζουράρις.

Ερωτηθείς τι θα κάνει σε περίπτωση που διαλυθεί η ΚΟ των ΑΝΕΛ, είπε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος, «ελευθέρας βοσκής», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζουράρις επανέλαβε τη στήριξή του στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας ότι δεν θα ψηφίσει οτιδήποτε αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, συμπεριλαμβανομένου και του πρωτοκόλλου ένταξης στο ΝΑΤΟ για την ΠΓΔΜ.


Εξήγησε τη στάση στήριξης στην κυβερνητική πλειοψηφία, εξηγώντας ότι επί τέσσερα χρόνια υπήρξε νομοθέτης και έχει συμβάλει και εκείνος στη σύνταξη των κοινωνικών νομοσχεδίων της κυβέρνησης. «Δεν θα καταργήσω το έργο μου μη ψηφίζοντας αυτά τα 4-5 νομοσχέδια που θα έρθουν, μέχρι της λήξεως της εντολής», ανέφερε.

Ερωτηθείς αν σκέφτεται να ενταχθεί στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο ο κ. Ζουράρις δήλωσε ότι θα είναι ανεξάρτητος, ωστόσο δεν διευκρίνισε τι θα πράξει όταν έρθει η ώρα των εκλογών, εάν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ΑΝΕΛ. «Θα κοιτάξω τι θα κάνω. Τώρα κοιτώ το αναπηρικό μου πόδι, που προέχει από τις εκλογές», είπε. Για άλλες πιθανές αναπηρίες δεν έκανε λόγο ο βουλευτής...


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]