Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε κοντέινερ στεγάζεται η Ομάδα ΔΙΑΣ στον Πειραιά


Η κατρακύλα δεν έχει τέλος...

Εκτός από την ντροπιαστική κατάσταση στη ΓΑΔΑ, πριν από λίγες μέρες ο βουλευτής της Ν.Δ. στην Α' Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την εγκατάλειψη της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Πειραιά. Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι η εν λόγω υπηρεσία δεν διαθέτει καν γραφεία, με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος νευραλγικών υπηρεσιών της να στεγάζεται σε κοντέινερ!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το κοντέινερ βρίσκεται κάτω από μια ετοιμόρροπη γέφυρα στο λιμάνι του Πειραιά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Στον ίδιο χώρο φυλάσσονται οι μοτοσικλέτες που έχει στη διάθεσή της η ομάδα και ένα περιπολικό. Μάλιστα, λόγω της μικρής απόστασης από τη θάλασσα η αλμύρα καταστρέφει κάθε μεταλλικό κομμάτι αυτών των οχημάτων.


Την ίδια στιγμή τα οχήματα αυτά είναι λιγοστά, καθώς από τις 143 μοτοσικλέτες που έχει στο δυναμικό της η ομάδα, μόνο οι 60 είναι λειτουργικές και αντί για τρία περιπολικά διαθέτει μόνο ένα, το οποίο είναι πολύ παλιό. Τέλος, ελλιπής είναι και ο εξοπλισμός των αστυνομικών της ΔΙΑΣ του Πειραιά.

Μόνο έπειτα από δωρεές θα φτάσουν στους 283 αστυνομικούς που υπηρετούν μικρός αριθμός στολών με προστατευτικά και κράνη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τους τελευταίους δύο μήνες υπάρχουν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ του Πειραιά που ανεβαίνουν στις μηχανές χωρίς το κράνος, καθώς η υπηρεσία δεν μπορεί να τους διαθέσει ούτε μεταχειρισμένο!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]