Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δίνουν ψήφο σε μετανάστες και (λαθρο)πρόσφυγες


Απίστευτη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στην αναθεώρηση του Συντάγματος
■ Θέλουν να αλλοιώσουν τις εκλογές και το ομολογούν
■ Νομιμοποιούν χιλιάδες «λαθραίους» από το παράθυρο

Tην ώρα που η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ θέμα ταμπού, αφήνοντας στο περιθώριο της εκλογικής διαδικασίας εκατοντάδες χιλιάδες ομογενείς που έχουν πραγματική αγωνία για τον τόπο, το Μέγαρο Μαξίμου προτείνει ρητά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές την καθολική συμμετοχή -στο εκλέγειν και το εκλέγεσθαι- όλων ανεξαιρέτως των ξένων μεταναστών και προσφύγων που ζουν στη χώρα μας!

Στη λογική τού «μπάτε σκύλοι αλέστε», ο ΣΥΡΙΖΑ, εν όψει της συνταγματικής αναθεώρησης, διερωτάται με περισσή υποκρισία «πώς μπορούμε να μιλάμε για ένταξη, όταν μετανάστες και πρόσφυγες που κατοικούν χρόνια στη χώρα μας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά;». Η κυβερνώσα παράταξη ονειρεύεται την κατάργηση όλων των εθνικών, πολιτιστικών, ταυτοτικών χαρακτηριστικών που συγκροτούν την Ελλάδα ως χώρα με όρια και κανόνες, και όχι... χώρο όπου τα πάντα ισοπεδώνονται στον βωμό φτηνών ιδεοληψιών.

Μέσα από επιφάσεις φιλανθρωπισμού και «δήθεν αλληλεγγύης στη διαφορετικότητα», υποκρύπτεται ο βαθύς και τυφλός ανθελληνισμός, αφού στοιχειώδη δικαιώματα Ελλήνων, όπως η ψήφος, όχι απλώς περιφρονούνται, αλλά και... εκχωρούνται σε μετανάστες και πρόσφυγες.


Αδιαφορία

Λειτουργώντας ως αμιγώς αποεθνοποιητική πολιτική δύναμη, που συμπλέει ξεκάθαρα και σε όλα με τον νεοταξικό νεοφιλελεύθερο κοσμοπολιτισμό, ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά τα όρια, αδιαφορώντας πλήρως για τις ολέθριες συνέπειες στην ελληνική κοινωνία.

Την πρωτοφανή όσο και απαράδεκτη πρωτοβουλία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε το «διαβόητο» Τμήμα Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κουμουνδούρου, γνωστό από χρόνια για τη μόνιμη δυσανεξία του σε ό,τι είναι ελληνικό, αλλά και για τις βολικές «λαθροχειρίες» όρων και εννοιών (λ.χ. εθνική και πολιτιστική ταυτότητα).

«Χαιρετίζουμε την πρόταση αυτή και καλούμε κάθε προοδευτική, δημοκρατική κοινοβουλευτική δύναμη, καθώς και ανεξάρτητους βουλευτές να τη στηρίξουν. Γιατί η συμμετοχή των μεταναστών στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι προϋπόθεση ένταξης! Γιατί πάνω απ' όλα είναι ζήτημα ισότητας και δημοκρατίας» αναφέρει η Κουμουνδούρου και, προκειμένου να δώσει βαρύτητα σε αυτή την αχαρακτήριστη πρόταση, φροντίζει να συμπληρώσει ότι εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.

Αγνοούν όμως τα τεράστια προβλήματα των ευρωπαϊκών χωρών εξαιτίας της ραγδαίας ομογενοποίησης των κοινωνιών τους από την ασύστολη «χυλοποίηση» του δομικού τους ιστού...


Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]