Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά τον Δημητρόφ και ο πρόεδρος των Σκοπίων στην Τουρκία


Κάθε άλλο παρά υποχωρούν οι σχέσεις της πΓΔΜ με την Τουρκία, μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς μετά τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων και ο πρόεδρος της χώρα Γκιόργκε Ίβανοφ επισκέφθηκε την Άγκυρα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τρεις ημέρες μετά την αναχώρηση του Αλ. Τσίπρα.

Ο κ. Ίβανοφ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το υψηλό επίπεδο των διμερών πολιτικών σχέσεων και της διμερούς συνεργασίας...

Επίσης, το γραφείο του Προέδρου Γκιόργκε Ίβανοφ ανέφερε ότι οι δύο ηγέτες συζήτησαν τρέχοντα γεγονότα που απασχολούν και στις δύο χώρες, όπως οι επερχόμενες προεδρικές εκλογές στη Μακεδονία και οι τοπικές εκλογές στην Τουρκία. Περιφερειακές και ευρωπαϊκές προκλήσεις συγκαταλέγονται στα θέματα που συζητήθηκαν, χωρίς όμως να γίνεται λόγος για το ακριβές περιεχόμενο των συζητήσεων.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]